ALPBK Hectopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #1 Az önce PC dondu ve AMD rapor verdi sonra ekran siyah oldu PC'ye res atmak zorunda kaldım. Ne yapmalıyım?
Az önce PC dondu ve AMD rapor verdi sonra ekran siyah oldu PC'ye res atmak zorunda kaldım. Ne yapmalıyım?
nic0las Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 25 Mart 2021 #11 (WHQL) olup bu kadar hata olması üzücü gerçekten. Artı 0 Eksi
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.527 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #12 nic0las dedi: (WHQL) olup bu kadar hata olması üzücü gerçekten. Genişletmek için tıkla... Bu arada sizin yeni çıkan diye bahsettiğiniz WHQL sürümünü görmemiştim yeni gördüm. Bunda test etme şansım olmadı henüz. Artı 0 Eksi
nic0las dedi: (WHQL) olup bu kadar hata olması üzücü gerçekten. Genişletmek için tıkla... Bu arada sizin yeni çıkan diye bahsettiğiniz WHQL sürümünü görmemiştim yeni gördüm. Bunda test etme şansım olmadı henüz.
nic0las Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 25 Mart 2021 #13 Liquido dedi: Bu arada sizin yeni çıkan diye bahsettiğiniz WHQL sürümünü görmemiştim yeni gördüm. Bunda test etme şansım olmadı henüz. Genişletmek için tıkla... Onda da hata alanları gördüm sizde de çıkma ihtimali yüksek olabilir. Artı 0 Eksi
Liquido dedi: Bu arada sizin yeni çıkan diye bahsettiğiniz WHQL sürümünü görmemiştim yeni gördüm. Bunda test etme şansım olmadı henüz. Genişletmek için tıkla... Onda da hata alanları gördüm sizde de çıkma ihtimali yüksek olabilir.