kerim yiğit şahin Hectopat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2016 #1 Şimdi arkadaşlar PC donuyor. Her şey donuyor. Ne restart atabiliyorum ne de kapatabiliyorum. Sadece fişi çekiyorum ne yapmam lazım? Yazılımsal dediler format attırdım hala aynısı oluyor ne yapmam lazım?
Şimdi arkadaşlar PC donuyor. Her şey donuyor. Ne restart atabiliyorum ne de kapatabiliyorum. Sadece fişi çekiyorum ne yapmam lazım? Yazılımsal dediler format attırdım hala aynısı oluyor ne yapmam lazım?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 3 Ağustos 2016 #11 kerim yiğit şahin dedi: Hayır herhangi bir program kullanmadım etkinleştirirken. Genişletmek için tıkla... Sen mümkünse SSD al veya başka bir Harddiscle dene. Yine olursa bakarız. Artı 0 Eksi
kerim yiğit şahin dedi: Hayır herhangi bir program kullanmadım etkinleştirirken. Genişletmek için tıkla... Sen mümkünse SSD al veya başka bir Harddiscle dene. Yine olursa bakarız.
yrfann Megapat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #12 Harddiski aşırı kullanan bir program veya virüs olmalı. Harddiskini başka bir bilgisayarda dene. Artı 0 Eksi