E Emre616 Femtopat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #1 PC donup kalıyor. R genellikle oyun oynarken ama bos dolanirken de donup kaldigi oluyor. Sebebini ya da çözümünu bilen varsa yardimci olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2024
PC donup kalıyor. R genellikle oyun oynarken ama bos dolanirken de donup kaldigi oluyor. Sebebini ya da çözümünu bilen varsa yardimci olabilir mi?
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.819 Çözümler 3 26 Şubat 2024 #2 Emre616 dedi: PC donup kalıyor. R genellikle oyun oynarken ama bos dolanirken de donup kaldigi oluyor. Sebebini ya da çözümünu bilen varsa yardimci olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcin veya ekran kartın ısınıyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
Emre616 dedi: PC donup kalıyor. R genellikle oyun oynarken ama bos dolanirken de donup kaldigi oluyor. Sebebini ya da çözümünu bilen varsa yardimci olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcin veya ekran kartın ısınıyor olabilir mi?
KS KS E Emre616 Femtopat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #3 Rynesquik dedi: İşlemcin veya ekran kartın ısınıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok baktim en fzola 50 kusurlere felan cikiyo Yanliş göstermiyorsa Artı 0 Eksi
Rynesquik dedi: İşlemcin veya ekran kartın ısınıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok baktim en fzola 50 kusurlere felan cikiyo Yanliş göstermiyorsa
Jubei Megapat Katılım 17 Temmuz 2012 Mesajlar 558 Çözümler 11 26 Şubat 2024 #4 Merhaba. Başlat Sağ Tık - Bilgisayar Yönetimi - Windows Günlükleri - Sistem yolunda Kırmızı ile işaretlenmiş Hata Rapoları,nda neler var? Artı 0 Eksi
Merhaba. Başlat Sağ Tık - Bilgisayar Yönetimi - Windows Günlükleri - Sistem yolunda Kırmızı ile işaretlenmiş Hata Rapoları,nda neler var?
KS KS E Emre616 Femtopat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #5 Şuam evde degilimde eve gidince bakip söylerim tesekkurler yazdiginiz icin buarada Jubei dedi: Merhaba. Başlat Sağ Tık - Bilgisayar Yönetimi - Windows Günlükleri - Sistem yolunda Kırmızı ile işaretlenmiş Hata Rapoları,nda neler var? Genişletmek için tıkla... Jubei dedi: Merhaba. Başlat Sağ Tık - Bilgisayar Yönetimi - Windows Günlükleri - Sistem yolunda Kırmızı ile işaretlenmiş Hata Rapoları,nda neler var? Genişletmek için tıkla... Cok fazla var hepsini çekemedim Dosya Ekleri 20240226_180539.jpg 185,5 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleme: 26 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Şuam evde degilimde eve gidince bakip söylerim tesekkurler yazdiginiz icin buarada Jubei dedi: Merhaba. Başlat Sağ Tık - Bilgisayar Yönetimi - Windows Günlükleri - Sistem yolunda Kırmızı ile işaretlenmiş Hata Rapoları,nda neler var? Genişletmek için tıkla... Jubei dedi: Merhaba. Başlat Sağ Tık - Bilgisayar Yönetimi - Windows Günlükleri - Sistem yolunda Kırmızı ile işaretlenmiş Hata Rapoları,nda neler var? Genişletmek için tıkla... Cok fazla var hepsini çekemedim