PC donuyor, sadece imleç hareket ediyor

BRUHMOMENTOS

Hectopat
Merhabalar bilgisayarım 5 yaşında yaklaşık olarak 1.5 ay önce harddiskim bozuldu ve yeni bir harddisk aldım ama aldıktan sonra birkaç hata almaya başladım. PC mavi ekran veriyordu ve hata kodu: Unexpected Store exception. PC artık ciddi manada canımı sıkmaya başladı sürekli donuyor ve bunun ne zaman olucağı belli olmuyor bazen yunun ortasında oluyor bazen açar açmaz oluyor ama imleç hala hareket ediyor her ne kadar bir şeye dokunamasam. Yani bu sorunları nasıl giderebilirim? Parça değiştirmem gerek mi? Değiştireceksem de hangileri ya da değiştirdikten sonra muhtemel hangi hataları alırım yoksa kafam ettirmek için bir PC mi toplamalıyım? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa eğer bütçen, imkanın varsa yeni PC topla. Çünkü olurda yeni disk alırsan o da hata verirse boşuna paran gitmesin.

Sisteminizi yazmamışsınız. Ek olarak CrystalDiskİnfo gibi programlarla HDD sağlığına ve kaç kere açıldığına bakabilirsiniz internetten alınca sıkıntılı çıkabiliyor HDD'ler.

Sisteminizi yazmamışsınız. Ek olarak bazı programlarla HDD sağlığına ve kaç kere açıldığına bakabilirsiniz internetten alınca sıkıntılı çıkabiliyor HDD'ler.
HDD tune pro ile test yaptım ve 199 current sector de 73 unstable sector diyor nasıl giderebilirim? Bide sistem özeliklerim.

GT840
i3 5100f
1600 mhz ram
wd blue 320 gb harddisk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…