PC DS 3 ile oyun oynayabilir miyim?

İşletim sistemi
Windows 10

furkan kayra

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de Mortal Kombat 11'in düştüğünü görünce almak istedim fakat elimde bir joystick yoktu. DualShock 3 almayı düşünüyorum ama Windows ile yardımcı programlar sayesinde kullanılıyormuş.
Uyumlu olacak şekilde Xbox 360 joystickleri buldum fakat pek hoşuma gitmiyor ama hangisini almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox 360 kolu almak daha mantlıklı. Xbox Live desteği Windows'da olduğu için sorun yaşama ihtimalin kat kat daha az olur.

Ben biraz bağlamayı denedim. Ben de olmadı. En iyisi garanti bağlayabileceğin Xbox 360 Controller almak. Windows'da desteği var.

SCP tool kit kurarsanız DualShock 3 çok rahat bir şekilde bağlanır ama kurmadan önce YouTube'den videosunu izleyin.

Eğer kurarken bir sıkıntı olursa beni etiketliyebilirsinizvyardımcı olmaya çalışırım.

Steam'de Mortal Kombat 11'in düştüğünü görünce almak istedim fakat elimde bir joystick yoktu. DualShock 3 almayı düşünüyorum ama Windows ile yardımcı programlar sayesinde kullanılıyormuş.
Uyumlu olacak şekilde Xbox 360 joystickleri buldum fakat pek hoşuma gitmiyor ama hangisini almak daha mantıklı?

Evet gördüm bunu fakat fiyat olarak beni aşıyor replika bir Xbox 360 almak zorunda kalacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı