PC DualSense şarj ilerlemesi görünmüyor

sparqL

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, PC de DualSense kullanıyorum şarj olmadığını fark ettim 3 tane farklı kablo farklı USB slotlarını denedim şarjda ilerleme göremiyorum %1 bile artmıyor başına gelen ya da çözüm önerisi sunabilecek biri varsa çok sevinirim.

PS yazılım güncelleme ve dualsensex yazılımında bu şekilde görünüyor. Kolda şarj olduğuna dair ışıklar yanıyor. Arkadaki küçük butondan resetleme işlemide gerçekleştirdim fakat düzelme yok.

Benim PC'de şarj etmiyordu DualSense'yi. 6-7 saat takılı kalıyor dolmuyordu bende en sonunda 5V adaptör ile prizden etmeye başladım. Zaten PC USB portundan maksimum 0.9 amper veriyor DualSense'nin arkasında ise 1.5 amper yazıyor adaptörle şarj etmek daha sağlıklı gibi

Deniyorum bakalım bir etkisi olacak mı? Teşekkürler.

DSX programından şarj durumu gözükür. Fakat çok ağır şarj olduğu için ilerleme göremezsiniz. Şarjı tamamen bitmiş kolun bütün gün şarjda takılı olması gerekiyor. Aynı sorunu ben de yaşadım. Şarj olmuyor sanmıştım ama ağır olduğunu gördüm. Bir de PC kapatacağınız zaman kabloyu çıkarmazsanız nedense şarjını direkt sıfırlıyor. Büyük ihtimal kapalıyken USB'den güç çektiği için sıfırlıyor. Adaptörle şarj etmeyi önermiyorlar. Aklınızda bulunsun. Siz kabloyla oyun oynarken o kendi kendine şarj olur. PC kapatırken de kablosunu çıkarın. Sadece PC açıkken şarj etmeye çalışın.

Doğru diyorsun akşam şarj olsun diye bıraktığım kolu sabah 0 da görüyorum saçma sapan bir hal almaya başlamıştı. Teşekkürler

İfadeler: WTC
Doğru diyorsun akşam şarj olsun diye bıraktığım kolu sabah 0 da görüyorum. Saçma sapan bir hal almaya başlamıştı. Teşekkürler
Ben de ilk aldığım zamanlar bozuk diye iade edecektim az kalsın. Sonradan şarja takılı bırakıp, PC kapatınca şarjı komple çektiğini fark ettim. PC açıkken bütün gün şarjda tutmak lazım şarj olması için. Oyun oynarken de şarj oluyor. Ama aşırı ağır şarj oluyor.

Adaptörün bir zararı yok 5V olduktan sonra. Asıl PC'den 10 saatte şarj olması zararlıdır bataryaya.

Adaptörün bir zararı yok 5V olduktan sonra. Asıl PC'den 10 saatte şarj olması zararlıdır bataryaya.
USB'den ağır şarj olması bataryaya zarar vermez. Kabloyla saatlerce oyun oynarken de otomatik şarj oluyor zaten. Tam tersi gereğinden hızlı şarj olursa ısınmadan dolayı zarar verir. İnceleme yapanların çoğu adaptörle şarj etmenin batarya açısından zararlı olduğunu söylüyor. Kendi şarj etme istasyonu olursa sağlıklı olur. Yoksa normal adaptörler zarar verebilir. Tercih kullanıcıya kalmış. Uzun vadede sorun yaşamak istemiyorsan normal şarj yöntemini kullanmanı öneririm.

Gereğinden hızlı nasıl şarj olacak? Öyle bir teknoloji mi var? PC'den 10 saatte şarj etmeye devam et demek çok mantıklı değil sanki arkadaşa. Sonuçta bu kablosuz kolu ben neden şarj olsun diye kablolu kullanayım? PC'yi açık mı bırakacağım kol şarj olsun diye

Ben akıllı bileklik, Bluetooth kulaklık her şeyimi adaptörle şarj ederim hiçbir sorun yok gereksiz bir hurafedir bu yıllardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…