S Sfoox Decapat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #1 Oyunlarda DS4 kolumu Xbox gamepadi olarak görüyor.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.559 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #2 Çünkü DualShock'un Windows'ta desteği yok. Xbox One Controller olarak gözükmesi normal.
S Sfoox Decapat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #3 arasyuksel dedi: Çünkü DualShock'un Windows'ta desteği yok. Xbox One Controller olarak gözükmesi normal. Genişletmek için tıkla... reis bazen birşeyler yapıyorum ds4 olarak görmesini sağlıyorum ancak bunu unutuyorum ve yine birşeyler yapmak zorunda kalıyorum.Bunları yapmak istemiyorum taktığım an ds4 olarak görsün ve bu youtuberlarda böyle değil.
arasyuksel dedi: Çünkü DualShock'un Windows'ta desteği yok. Xbox One Controller olarak gözükmesi normal. Genişletmek için tıkla... reis bazen birşeyler yapıyorum ds4 olarak görmesini sağlıyorum ancak bunu unutuyorum ve yine birşeyler yapmak zorunda kalıyorum.Bunları yapmak istemiyorum taktığım an ds4 olarak görsün ve bu youtuberlarda böyle değil.