Çözüldü PC durduk yere yeniden başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AnilBademci

Hectopat
Daha fazla  
Bakmıyordum cihaza, ekran kararmıştı. Reels bakıyordum telefondan, bir anda baktım bilgisayar yeniden başladı. Sebebi ne olabilir? Şüphelenmem gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows güncelleme gelse bile kendi kendine yeniden başlatamaz.
Windows Update "Etkin Saatler" dışında bilgisayarı güncelleme için yeniden başlatabilir. Yani @AnilBademci arkadaşımızın senaryosunda "bilgisayar boştayken" Windows Update sistemi yeniden başlatmış olabilir.
En yeni özellikler ve iyileştirmeler ile bilgisayarınızı en fazla kullandığınızda daha az kesinti ve yeniden başlatma sayesinde Windows'u güncel tutmayı kolaylaştırdık.

Bunun sevindirici olan yanı, en son güncelleştirmeleri edinmek için bir şey yapmak zorunda olmamanızdır, çünkü bu güncelleştirmeler çıktığında indirilip yüklenir. (Tarifeli bir bağlantıda olmadığınız sürece. Tarifeli bağlantı kullanıyorsanız, güncelleştirmeler siz alana kadar indirilmez.)

Zaman zaman güncelleştirmeleri yüklemeyi tamamlamak için bilgisayarınızın yeniden başlatılması gerekebilir. Etkin saatleri ayarlayarak uygun olmayan yeniden başlatmaları önlemeye yardımcı olmak için bilgisayarınızı genellikle ne zamanlarda kullandığınızı bize bildirebilirsiniz.

Yanlış bilgi
Bakmıyordum cihaza, ekran kararmıştı. Reels bakıyordum telefondan, bir anda baktım bilgisayar yeniden başladı. Sebebi ne olabilir? Şüphelenmem gerekir mi?

Bir şey soracağım kırık oyunlar falan indirdiniz mi PC'ye? Veya viruslu sitelerde falan bulundunuz mu?

Windows otomatik güncelleme yapmış olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey soracağım kırık oyunlar falan indirdiniz mi PC'ye? Veya viruslu sitelerde falan bulundunuz mu?

Benim bilgisayarı başlatmıştı. PC açık uyudum oyun açıktı, sabah kalktım masaüstünü gördüm karşımda.

Windows Update "Etkin Saatler" dışında bilgisayarı güncelleme için yeniden başlatabilir. Yani @AnilBademci arkadaşımızın senaryosunda "bilgisayar boştayken" Windows Update sistemi yeniden başlatmış olabilir.
En yeni özellikler ve iyileştirmeler ile bilgisayarınızı en fazla kullandığınızda daha az kesinti ve yeniden başlatma sayesinde Windows'u güncel tutmayı kolaylaştırdık.

Bunun sevindirici olan yanı, en son güncelleştirmeleri edinmek için bir şey yapmak zorunda olmamanızdır, çünkü bu güncelleştirmeler çıktığında indirilip yüklenir. (Tarifeli bir bağlantıda olmadığınız sürece. Tarifeli bağlantı kullanıyorsanız, güncelleştirmeler siz alana kadar indirilmez.)

Zaman zaman güncelleştirmeleri yüklemeyi tamamlamak için bilgisayarınızın yeniden başlatılması gerekebilir. Etkin saatleri ayarlayarak uygun olmayan yeniden başlatmaları önlemeye yardımcı olmak için bilgisayarınızı genellikle ne zamanlarda kullandığınızı bize bildirebilirsiniz.

Çözüm
Windows Update "etkin saatler" dışında bilgisayarı güncelleme için yeniden başlatabilir. Yani @AnilBademci arkadaşımızın senaryosunda "bilgisayar boştayken" Windows Update sistemi yeniden başlatmış olabilir.
en yeni özellikler ve iyileştirmeler ile bilgisayarınızı en fazla kullandığınızda daha az kesinti ve yeniden başlatma sayesinde Windows'u güncel tutmayı kolaylaştırdık.

Bunun sevindirici olan yanı, en son güncelleştirmeleri edinmek için bir şey yapmak zorunda olmamanızdır, çünkü bu güncelleştirmeler çıktığında indirilip yüklenir. (tarifeli bir bağlantıda olmadığınız sürece. Tarifeli bağlantı kullanıyorsanız, güncelleştirmeler siz alana kadar indirilmez.)

zaman zaman güncelleştirmeleri yüklemeyi tamamlamak için bilgisayarınızın yeniden başlatılması gerekebilir. etkin saatleri ayarlayarak uygun olmayan yeniden başlatmaları önlemeye yardımcı olmak için bilgisayarınızı genellikle ne zamanlarda kullandığınızı bize bildirebilirsiniz.

Öyledir büyük ihtimalle çünkü bir sorun gözükmüyor, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı