PC egzoz fanı çok sesli

mertvuuk

Centipat
Arkadaşlar merhaba, benim egzoz fanım var ve o kadar sesli ki anlatamam. Nasıl sesini düşürürüm? Yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz iyi forumlar :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, benim egzoz fanım var ve o kadar sesli ki anlatamam. Nasıl sesini düşürürüm? Yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz iyi forumlar :D.

Egsoz fanı kasının neresinde konumlandırılmış? Eğer kasanın üst kısmında konum alıyor ise ses yapabiliyor yer çekimine karşı. Ama arka taraftaki ise fanı temizleyin. Ses vermeye devam ederse de değiştirin.

Fanın kalitesinden kaynaklanıyor olabilir. Kaliteli bir fan ise kaç RPM'de dönüyor anakartların genelde yazılımı oluyor oradan düşürebilirsiniz. Bir de montajdan vidalardan falan kaynaklanıyor olabilir.

Milin olduğu yerde tıpa vardır dikkatlice cıkarın varsa endüstriyel bir yağ motor , genel makina , dişli ne bulursanız evinizde varsa 2-3 damla uygulayın yoksa zeytin yağı bile olur sonrasında biraz bekletin iyice işlesin aşşağı doğru sonra tıpayı takıp kuru bir bezle o bölgeyi silip ufak bir izole bant yapıştırın yoksa normal bir bant da olur.

Milin olduğu yerde tıpa vardır dikkatlice cıkarın varsa endüstriyel bir yağ motor, genel makine, dişli ne bulursanız evinizde varsa 2-3 damla uygulayın yoksa zeytin yağı bile olur sonrasında biraz bekletin iyice işlesin aşağı doğru sonra tıpayı takıp kuru bir bezle o bölgeyi silip ufak bir izole bant yapıştırın yoksa normal bir bant da olur.

Yan hesabım deniyorum hemen.

Arkadaşlar merhaba, benim egzoz fanım var ve o kadar sesli ki anlatamam. Nasıl sesini düşürürüm? Yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz iyi forumlar :D

Bilgisayarın markası tofaş mı? :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı