Çözüldü PC ekran kartı fanları dönmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dominant

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir PC aldım alalı 1 hafta olmadı ilk üç gün sorunsuz çalışıyordu fakat bugün bir sorun oldu PC düğmesine basıp PC'yi çalıştırıyorum masaüstü geliyor ve 10 saniye sonra ekran kartı fanları duruyor fakat hala RGB'si falan yanıyor ne yapabilirim? Bozulur diye PC'yi bile açmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ekran kartı ısısı düşük olduğunda fanlar çalışmaz, yük binip ısınınca çalışır. İsterseniz test edebilirsiniz.

Ekran kartı fanları ısınınca çalışıyor diye biliyorum. Oyun falan açın ve bir daha deneyin.

Dostum oyunlarda yani kısaca yük altında dönüyormu?Çünkü belli bi ısıyı geçtikten sonra fanlar döner.Birde ekran kartın marka modeli neydi?

Nasıl test edebilirim bunu.
Furmark indirin, anlaşılır. Çoğu ekran kartı "Fan Stop" diye teknolojiye sahip olduğu için 55 dereceyi filan geçince yavaş yavaş devir vermeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…