S seyitali68 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar videodaki gibi PC ekran gidip geliyor hiç açilmiyor. Lutfen yardim! Video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2015
Arkadaşlar videodaki gibi PC ekran gidip geliyor hiç açilmiyor. Lutfen yardim! Video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hüseyin35% Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 1.046 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyomedikal Teknisyeni 1 Mayıs 2015 #2 Bendede buna benzer sorun vardı. Ama seninkinde mause imleci gözüküo bende komple monitör gidip geliordu. Ekran kartını değiştirdim. Sorun ekran kartındaymış. Artı 0 Eksi
Bendede buna benzer sorun vardı. Ama seninkinde mause imleci gözüküo bende komple monitör gidip geliordu. Ekran kartını değiştirdim. Sorun ekran kartındaymış.
Barış_Çetin Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #3 Ekran kartının çekirdek hızı gibi değerleriyle hiç oynadın mı? Artı 0 Eksi