PC ekranında noktalar var

aslibayrak476

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce hiçbir şey yoktu, sonra bilgisayarın ekranında sol üst köşede iki adet çizgi fark ettim. Sonra internette bir yazı okudum, yazıda bilgisayarın dizüstü ise parmaklarının arasına ekranı al ve sıkıştır diyordu ben hafifçe dokundum, hafifçe dokunmama rağmen parmağımı dokunduğum anda çizgi pembeli morlu siyahlı noktalara dönüştü. Ne yapacağımı bilmiyorum, bu konuda hiçbir fikrim yok. Başka şeyler denemeye korkuyorum, zarar vermeyecek bir fikriniz ya da çözüm öneriniz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim. Şu an çok kötü durumdayım, ne olur yardım edin….
Bilgisayarcıya götürmeden bu işi halletmek zorundayım. Ekran görüntüsü alınca çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önce hiçbir şey yoktu, sonra bilgisayarın ekranında sol üst köşede iki adet çizgi fark ettim. Sonra internette bir yazı okudum, yazıda bilgisayarın dizüstü ise parmaklarının arasına ekranı al ve sıkıştır diyordu ben hafifçe dokundum, hafifçe dokunmama rağmen parmağımı dokunduğum anda çizgi pembeli morlu siyahlı noktalara dönüştü. Ne yapacağımı bilmiyorum, bu konuda hiçbir fikrim yok. Başka şeyler denemeye korkuyorum, zarar vermeyecek bir fikriniz ya da çözüm öneriniz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim. Şu an çok kötü durumdayım, ne olur yardım edin….
Bilgisayarcıya götürmeden bu işi halletmek zorundayım. Ekran görüntüsü alınca çıkmıyor.
Telefonla fotoğraf çekip atman gerek. Görmeden anlayamayız hiçbir şey.

Üzgünüm, cevap veremedim. Ama sanırım fotoğraf atma şansım yok.
Bir fikriniz ya da çözüm öneriniz var mı?
Sanırım yapabileceğim tek şey size çizmek olacak.
Üstteki çizgiler artık pembe ve mor renkteler.
Sebebi baskı uygulamam olmuş olabilir.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    371 bayt · Görüntüleme: 42
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı