ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 Alttaki ikisi 8+4 güncel kullandığım RAM. Arkadaşım bana 8 verdi, bende 4'ü çıkartıp onun yerine taktım ekran gelmedi. Bozuktur dedim ama sadece onu taktığım zaman ekran geliyor. Dosya Ekleri image.jpg 235,4 KB · Görüntüleme: 39
Alttaki ikisi 8+4 güncel kullandığım RAM. Arkadaşım bana 8 verdi, bende 4'ü çıkartıp onun yerine taktım ekran gelmedi. Bozuktur dedim ama sadece onu taktığım zaman ekran geliyor.
n0vaz Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 367 Çözümler 4 8 Mart 2025 #2 Anakart sitesinden RAM uyumluluğunu kontrol et ya da eski usul sınav silgisiyle RAM uçlarını sil. Artı 0 Eksi
KS KS ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 n0vaz dedi: Anakart sitesinden RAM uyumluluğunu kontrol et ya da eski usul sınav silgisiyle RAM uçlarını sil. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edeceğim ve slotlarda RAM'lerde tek tek kontrol ettim sağlam çalışıyor. Ana Kart bu kapasite 16 GB yazıyor. Artı 0 Eksi
n0vaz dedi: Anakart sitesinden RAM uyumluluğunu kontrol et ya da eski usul sınav silgisiyle RAM uçlarını sil. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edeceğim ve slotlarda RAM'lerde tek tek kontrol ettim sağlam çalışıyor. Ana Kart bu kapasite 16 GB yazıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.512 Makaleler 60 Çözümler 820 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 Kİt olmadığı zaman sorun olabiliyor. Mümkünse Kit değil ise aynı özellikler'de RAM olması gerekiyor sağlıklı sistem açısında. Artı 0 Eksi
Kİt olmadığı zaman sorun olabiliyor. Mümkünse Kit değil ise aynı özellikler'de RAM olması gerekiyor sağlıklı sistem açısında.
KS KS ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 claus dedi: Kit olmadığı zaman sorun olabiliyor. Mümkünse kit değil ise aynı özellikler'de RAM olması gerekiyor sağlıklı sistem açısında. Genişletmek için tıkla... Benim şu an yapabileceğim tek şey yeni RAM almak mı? Artı 0 Eksi
claus dedi: Kit olmadığı zaman sorun olabiliyor. Mümkünse kit değil ise aynı özellikler'de RAM olması gerekiyor sağlıklı sistem açısında. Genişletmek için tıkla... Benim şu an yapabileceğim tek şey yeni RAM almak mı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.512 Makaleler 60 Çözümler 820 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #6 Tek Slot RAM ile test edeceksin ilk olarak. Artı 0 Eksi