PC Ethernet kablosunu görmüyor

Cevabınız için teşekkürler. Dediğiniz işlemi denedim fakat bir değişiklik olmadı. Ayrıyeten ilk kodu yazdığımda hepsinin karşısında ok sadece birisinde failed yazdığını fark ettim. Gercekten sorunun ne olduğunu anlayamadım nasıl bir şey bu?

Dosya Ekleri

• IMG_20220420_012211_293.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 96

Yeniden başlattınız mi Microsoft'un verdiği çözüm kodları.

O kadar kişi mesaj yazmış bir kişide anakart marka modelini sormamış.
Hocam AIDA 64 ile ya da başka bir program ile anakart marka modelinizi öğrenip buraya yazın.

Sizin bağlanmaya çalıştığınız Ethernet kartı NDIS yani kurulu olan bir program tarafından oluşturulmuş sanal ağ kartı sanırım.

Yok hocam o NDIS olan telefondan bağlandığım ağı gösteriyor. Anakartım B450 S2H. Sorun olan şu ki Ethernet taktiğımda veya çıkarttığımda aygıt yöneticisinde ya da herhangi bir yer de hiçbir değişiklik olmuyor sadece modemde LAN ışığı yanıyor.

Daha önceden denemiştim şu şekilde bir hata veriyor. BIOS'tan PCI LAN'ı açmamı veya Ethernet kablosunun takılı olduğundan emin olmamı istiyor. PCI LAN açık. Ethernet kablosu da takılı :/.
Ethernet kartı bozuk olsa modemde lan ışığı yanar mı kabloyu taktiğımda.Hani ben ethernet kartının bozuk olma ihtimalini göz önünde bulundurmadım ama denemediğim başka bir şey de kalmadı ne yazık ki.

Dosya Ekleri

• IMG_20220420_021813_244.jpg
    128,1 KB · Görüntüleme: 85

BIOS'ta Ethernet kartı PCI LAN değil ob LAN'ya da Ethernet diye geçer.
Genelde Advanced altında ya da chipset altında olur kontrol edebilir misiniz?

BIOS'ta Ethernet kartı PCI LAN değil ob LAN'ya da Ethernet diye geçer.
Genelde Advanced altında ya da chipset altında olur kontrol edebilir misiniz?

Bugün Ethernet kartı aldım sorun çözüldü. Onboard Ethernet kartı bozulmuş muhtemelen. Yalnız şöyle bir sorunum daha var USB ile bağlanırken internet hızım normal pingim çok yüksekti. Ethernet ile bağlandım download ve upload aşırı derece de düştü pingim normal seviyeye geldi bu sefer de. Kablolu bağlantı ile hızımın artması gerekmez mi?

Aldığın Ethernet kartının marka modeli nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…