Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #11 Emin.1 dedi: Hocam driverları güncelledim ama hala çalışmıyor. Anakart kablosu derken hocam? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takıp deneyin. Son düzenleme: 17 Mart 2025
Emin.1 dedi: Hocam driverları güncelledim ama hala çalışmıyor. Anakart kablosu derken hocam? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takıp deneyin.
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 17 Mart 2025 #12 Einstein dedi: BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam driverlar kurulurken hata veriyor"The Realtek Network Controller was not found.İf Deep Sleep Mode Please Plug the cable"diye
Einstein dedi: BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam driverlar kurulurken hata veriyor"The Realtek Network Controller was not found.İf Deep Sleep Mode Please Plug the cable"diye
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #13 Emin.1 dedi: Hocam driverlar kurulurken hata veriyor"the Realtek network Controller was not found. İf Deep sleep mode please plug the cable"diye Genişletmek için tıkla... Dediğim işlemi uyguladınız mı?
Emin.1 dedi: Hocam driverlar kurulurken hata veriyor"the Realtek network Controller was not found. İf Deep sleep mode please plug the cable"diye Genişletmek için tıkla... Dediğim işlemi uyguladınız mı?
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 17 Mart 2025 #14 Einstein dedi: Dediğim işlemi uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu sorun olmadan önce yapmıştım o işlemi ondan sonra gitti zaten
Einstein dedi: Dediğim işlemi uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu sorun olmadan önce yapmıştım o işlemi ondan sonra gitti zaten
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #15 Emin.1 dedi: Hocam bu sorun olmadan önce yapmıştım o işlemi ondan sonra gitti zaten. Genişletmek için tıkla... Tekrar deneyin.
Emin.1 dedi: Hocam bu sorun olmadan önce yapmıştım o işlemi ondan sonra gitti zaten. Genişletmek için tıkla... Tekrar deneyin.
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 17 Mart 2025 #16 Einstein dedi: Tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam Einstein dedi: Tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de görüntü gelmiyor Emin.1 dedi: Tamam Hocam şimdi de görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... Geldi şimdi Biosa attı direkt Emin.1 dedi: Tamam Hocam şimdi de görüntü gelmiyor Geldi şimdi Biosa attı direkt Genişletmek için tıkla... Hala görmüyor etherneti Emin.1 dedi: Tamam Hocam şimdi de görüntü gelmiyor Geldi şimdi Biosa attı direkt Hala görmüyor etherneti Genişletmek için tıkla... Driverlerı yüklerken hala aynı hatayı veriyor Son düzenleme: 17 Mart 2025
Einstein dedi: Tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam Einstein dedi: Tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de görüntü gelmiyor Emin.1 dedi: Tamam Hocam şimdi de görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... Geldi şimdi Biosa attı direkt Emin.1 dedi: Tamam Hocam şimdi de görüntü gelmiyor Geldi şimdi Biosa attı direkt Genişletmek için tıkla... Hala görmüyor etherneti Emin.1 dedi: Tamam Hocam şimdi de görüntü gelmiyor Geldi şimdi Biosa attı direkt Hala görmüyor etherneti Genişletmek için tıkla... Driverlerı yüklerken hala aynı hatayı veriyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #17 Emin.1 dedi: Tamam. Hocam şimdi de görüntü gelmiyor. Geldi şimdi. BIOS'a attı direkt. Hala görmüyor Ethernet'i. Sürücüleri yüklerken hala aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü at bakalım.
Emin.1 dedi: Tamam. Hocam şimdi de görüntü gelmiyor. Geldi şimdi. BIOS'a attı direkt. Hala görmüyor Ethernet'i. Sürücüleri yüklerken hala aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü at bakalım.
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 17 Mart 2025 #18 Yok hocam hala gözükmüyor Dosya Ekleri 1742218302422429707137616357548.jpg 150 KB · Görüntüleme: 20
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #19 Emin.1 dedi: Yok hocam hala gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara der misin?
Emin.1 dedi: Yok hocam hala gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara der misin?
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 17 Mart 2025 #20 Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara der misin? Genişletmek için tıkla... Bi değişiklik yok.
Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara der misin? Genişletmek için tıkla... Bi değişiklik yok.