Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #31 Emin.1 dedi: İkisini de yapmıştım hocam Ethernet girişi veya kablosu zarar görmüş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Anakart alakalı bir sorun olmuş olabilir. BIOS sürümü düşürüp deneyebilirsiniz.
Emin.1 dedi: İkisini de yapmıştım hocam Ethernet girişi veya kablosu zarar görmüş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Anakart alakalı bir sorun olmuş olabilir. BIOS sürümü düşürüp deneyebilirsiniz.
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 17 Mart 2025 #32 Einstein dedi: Anakart alakalı bir sorun olmuş olabilir. BIOS sürümü düşürüp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam Einstein dedi: Anakart alakalı bir sorun olmuş olabilir. BIOS sürümü düşürüp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hala ayni. Son düzenleme: 17 Mart 2025
Einstein dedi: Anakart alakalı bir sorun olmuş olabilir. BIOS sürümü düşürüp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam Einstein dedi: Anakart alakalı bir sorun olmuş olabilir. BIOS sürümü düşürüp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hala ayni.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #33 Emin.1 dedi: Deneyeyim hocam. Hocam hala ayni. Genişletmek için tıkla... Sistem kapalı iken anakartın üzerindeki 2 clrtc pinini bir iletken yardımıyla 5-10 saniye birbirine değdirin.
Emin.1 dedi: Deneyeyim hocam. Hocam hala ayni. Genişletmek için tıkla... Sistem kapalı iken anakartın üzerindeki 2 clrtc pinini bir iletken yardımıyla 5-10 saniye birbirine değdirin.
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 17 Mart 2025 #34 Einstein dedi: Sistem kapalı iken anakartın üzerindeki 2 clrtc pinini bir iletken yardımıyla 5-10 saniye birbirine değdirin. Genişletmek için tıkla... Ctrlx pinleri nerde hocam? Einstein dedi: Sistem kapalı iken anakartın üzerindeki 2 clrtc pinini bir iletken yardımıyla 5-10 saniye birbirine değdirin. Genişletmek için tıkla... Hala aynı Son düzenleme: 17 Mart 2025
Einstein dedi: Sistem kapalı iken anakartın üzerindeki 2 clrtc pinini bir iletken yardımıyla 5-10 saniye birbirine değdirin. Genişletmek için tıkla... Ctrlx pinleri nerde hocam? Einstein dedi: Sistem kapalı iken anakartın üzerindeki 2 clrtc pinini bir iletken yardımıyla 5-10 saniye birbirine değdirin. Genişletmek için tıkla... Hala aynı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #35 Emin.1 dedi: Ctrlx pinleri nerede hocam? Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Kasada falan clear CMOS butonu var mı?
Emin.1 dedi: Ctrlx pinleri nerede hocam? Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Kasada falan clear CMOS butonu var mı?
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 17 Mart 2025 #36 Einstein dedi: Kasada falan clear CMOS butonu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok ,bios sıfırlanıyor onda sıkıntı yok
Einstein dedi: Kasada falan clear CMOS butonu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok ,bios sıfırlanıyor onda sıkıntı yok
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.195 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #37 Emin.1 dedi: Yok, BIOS sıfırlanıyor onda sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Anladım başka bir bilgim yok maalesef. Anakartı garantiye gönderebilirsiniz.
Emin.1 dedi: Yok, BIOS sıfırlanıyor onda sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Anladım başka bir bilgim yok maalesef. Anakartı garantiye gönderebilirsiniz.
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 17 Mart 2025 #38 Einstein dedi: Anladım başka bir bilgim yok maalesef. Anakartı garantiye gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler
Einstein dedi: Anladım başka bir bilgim yok maalesef. Anakartı garantiye gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler