PC fanı çalışmıyor ve sistem açılmıyor

ibowgg

Hectopat
Merhaba,
PC açılışında RAM'lere ışıl geliyor fan bir kere dönüyor fakat açılmıyor. Bu hatayı oyun oynarken bir anda aldım ve PC daha açılmadı. Video ekte yer almakta. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet herhangi bir Debug LED ibaresi yok. Soketlere baktım, tüm parçaları çıkarıp taktım, hakka toz moz bir şey kaçmıştır diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
PC açılışında RAM'lere ışıl geliyor fan bir kere dönüyor fakat açılmıyor. Bu hatayı oyun oynarken bir anda aldım ve PC daha açılmadı. Video ekte yer almakta. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm parçaları çıkart anakarttan sadece işlemci RAM ve Power'ın soketleri kalsın bir de CPU fanı öyle dene bir de kısa devre sorununa benziyor.

Tüm parçaları çıkart anakarttan sadece işlemci RAM ve Power'ın soketleri kalsın bir de CPU fanı öyle dene bir de kısa devre sorununa benziyor.

Ekran katını çıkarttığımda açılıyor PC

Ekran kartının güç girişini çıkarıp başlatın, arzalanmış olabilir, bu şekilde de açılmıyorsa PSU arızalanmış olabilir.

Ekran kartı pinlerini takınca aynı hata çıkarınca açılıyor PC

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı