PC fareyi algılamıyor

350601

Hectopat
Farenin USB yeri arızalanmıştı kopukluk vardı. Ben de o USB'i kesip başka bir USB bağladım ve farenin ışıkları falan yanıyor. Fakat bilgisayar algılamıyor işik başta bu USB sürücüsü bilgisayarınıza son takıldığında arızalıdır diyordu. Şimdi aygıt yöneticisinde vs de gözükmüyor USB'i çıkarıp taktığımda da herhangi bir uyarı vs de gelmiyor. Ne yapmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oluyordu fareyi açıp iyi bir temizle ve kablosunu bilgisayara bağla biraz kabloları kurcala eğer bir kabloyu sıktığına ya da oturttuğunda falan fare çalışıyorsa kabloları oraya hareket etmeyecek bir şekilde sabitle bunu yaparken geri kalan entegreye ve optiğe zarar verme bende de Everest SM-790 vardı çalışmıyordu öyle yaptım şu an kullanıyorum.

Bende de oluyordu fareyi açıp iyi bir temizle ve kablosunu bilgisayara bağla biraz kabloları kurcala eğer bir kabloyu sıktığına ya da oturttuğunda falan fare çalışıyorsa kabloları oraya hareket etmeyecek bir şekilde sabitle bunu yaparken geri kalan entegreye ve optiğe zarar verme bende de Everest SM-790 vardı çalışmıyordu öyle yaptım şu an kullanıyorum.
20200713_122047.jpg

bak ışıkları falanda yanıyo ama pc algılamıyo

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı