E Efet331 Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 16 23 Mart 2020 #1 PC oyun içinde de oyun dışında da çok ısınıyor. Bunu nasıl engellerim? PC oyun içinde kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2020
PC oyun içinde de oyun dışında da çok ısınıyor. Bunu nasıl engellerim? PC oyun içinde kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 23 Mart 2020 #2 Sisteminizi ve oyun içi sıcaklıkları MSI Afterburner ile paylaşır mısınız?
Browniem Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 228 Çözümler 1 Yer Arabic sözlere sahipler onlara minnet eylemem. 23 Mart 2020 #3 Efet331 dedi: PC oyun içinde de oyun dışında da çok ısınıyor. Bunu nasıl engellerim? PC oyun içinde kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... İşlemcinizin performansını az düşürün. Kapanmalar genelde işlemciden kaynaklanıyor.
Efet331 dedi: PC oyun içinde de oyun dışında da çok ısınıyor. Bunu nasıl engellerim? PC oyun içinde kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... İşlemcinizin performansını az düşürün. Kapanmalar genelde işlemciden kaynaklanıyor.
SametD. Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 56 23 Mart 2020 #4 Browniem dedi: İşlemcinizin performansını az düşürün. Kapanmalar genelde işlemciden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Benimde aynı sorunum var aıda64 ile stability test yapıyorum onda bile 2 dk sonra dayanamayıp kapanıyor
Browniem dedi: İşlemcinizin performansını az düşürün. Kapanmalar genelde işlemciden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Benimde aynı sorunum var aıda64 ile stability test yapıyorum onda bile 2 dk sonra dayanamayıp kapanıyor
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 23 Mart 2020 #5 Termal macunu yenileyin. Kasanın içini temizleyin. Kısa süre içinde dediğim işlemleri yaptığınız halde ısınıyorsa hava akışını daha iyi hale getirmek için fan sayısını çoğaltın fan sayısı çoksa kasayı büyütmeyi deneyin.
Termal macunu yenileyin. Kasanın içini temizleyin. Kısa süre içinde dediğim işlemleri yaptığınız halde ısınıyorsa hava akışını daha iyi hale getirmek için fan sayısını çoğaltın fan sayısı çoksa kasayı büyütmeyi deneyin.
E Efet331 Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 16 24 Mart 2020 #6 Browniem dedi: İşlemcinizin performansını az düşürün. Kapanmalar genelde işlemciden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim
Browniem dedi: İşlemcinizin performansını az düşürün. Kapanmalar genelde işlemciden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim
Browniem Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 228 Çözümler 1 Yer Arabic sözlere sahipler onlara minnet eylemem. 24 Mart 2020 #7 Efet331 dedi: Bunu nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla... Kusra bakma ban yemiştim cevap veremedim. Denetim masasına gir , sağ üstte ki arama yerine güç yaz işlemcini dengeli konumuna denk getir.
Efet331 dedi: Bunu nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla... Kusra bakma ban yemiştim cevap veremedim. Denetim masasına gir , sağ üstte ki arama yerine güç yaz işlemcini dengeli konumuna denk getir.
E Efet331 Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 16 27 Mart 2020 #8 Browniem dedi: Kusra bakma ban yemiştim cevap veremedim. Denetim masasına gir , sağ üstte ki arama yerine güç yaz işlemcini dengeli konumuna denk getir. Genişletmek için tıkla... Şu an o modda zaten. Ben cs go girdim ve biraz oynadıktan sonra bilgisayar kapandı yeniden açtım ve 1 dakika içinde yeniden kapandı bu neden oluyor
Browniem dedi: Kusra bakma ban yemiştim cevap veremedim. Denetim masasına gir , sağ üstte ki arama yerine güç yaz işlemcini dengeli konumuna denk getir. Genişletmek için tıkla... Şu an o modda zaten. Ben cs go girdim ve biraz oynadıktan sonra bilgisayar kapandı yeniden açtım ve 1 dakika içinde yeniden kapandı bu neden oluyor
P pacopena Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 51 2 Mayıs 2020 #9 Efet331 dedi: Şu an o modda zaten. Ben CS GO girdim ve biraz oynadıktan sonra bilgisayar kapandı yeniden açtım ve 1 dakika içinde yeniden kapandı bu neden oluyor Genişletmek için tıkla... Çok fazla ısınıp kapanıyordur. Termal macunu değiştirip kasanın tozunu iyice almak en iyi çözümdür.
Efet331 dedi: Şu an o modda zaten. Ben CS GO girdim ve biraz oynadıktan sonra bilgisayar kapandı yeniden açtım ve 1 dakika içinde yeniden kapandı bu neden oluyor Genişletmek için tıkla... Çok fazla ısınıp kapanıyordur. Termal macunu değiştirip kasanın tozunu iyice almak en iyi çözümdür.