PC fazla ısınıyor

Efet331

Decapat
PC oyun içinde de oyun dışında da çok ısınıyor. Bunu nasıl engellerim? PC oyun içinde kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macunu yenileyin. Kasanın içini temizleyin. Kısa süre içinde dediğim işlemleri yaptığınız halde ısınıyorsa hava akışını daha iyi hale getirmek için fan sayısını çoğaltın fan sayısı çoksa kasayı büyütmeyi deneyin.

Kusra bakma ban yemiştim cevap veremedim. Denetim masasına gir , sağ üstte ki arama yerine güç yaz işlemcini dengeli konumuna denk getir.
Şu an o modda zaten. Ben cs go girdim ve biraz oynadıktan sonra bilgisayar kapandı yeniden açtım ve 1 dakika içinde yeniden kapandı bu neden oluyor

Şu an o modda zaten. Ben CS GO girdim ve biraz oynadıktan sonra bilgisayar kapandı yeniden açtım ve 1 dakika içinde yeniden kapandı bu neden oluyor

Çok fazla ısınıp kapanıyordur. Termal macunu değiştirip kasanın tozunu iyice almak en iyi çözümdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…