PC FC24 L1 yerine L2 algılıyor

10Efe

Hectopat
Yer
Oldham
Daha fazla  
İyi akşamlar, hem PS4 hem de PC üzerinden FC24 oynuyorum. PS4 üzerinde bir sorun olmazken son 1 hafta nedense PC'de kolda L1'e basınca L2 algılamaya başladı. Steam üzerinden oynuyorum*. Steam'de kontrolcü testine girince L1'e basınca L1 algılıyor. Fakat oyuna girince değişiyor. Sebebi nedir? Çözüm nedir? Teşekkürler.
*Steam üzerinden şu şekil oynuyorum: Oyun Ekle > EaLauncher > FC24.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar, hem PS4 hem de PC üzerinden FC24 oynuyorum. PS4 üzerinde bir sorun olmazken son 1 hafta nedense PC'de kolda l1'e basınca L2 algılamaya başladı. Steam üzerinden oynuyorum*. Steam'de kontrolcü testine girince l1'e basınca L1 algılıyor. Fakat oyuna girince değişiyor. Sebebi nedir? Çözüm nedir? Teşekkürler.
*steam üzerinden şu şekil oynuyorum: Oyun ekle > ealauncher > FC24.

Hocam oyun ici ayarlardan yerlerini tam tersi sekilde degistirmeyi denediniz mi?

Belgelerim klasöründe ki EA FC 24 klasörünü silip oyunu tekrar aç ayarlarını baştan yap dene belki düzelir. Yalnız klasörü silince eğer kariyer modu vs oynuyorsan silinir sadece Ultimate Team oynuyorsan sıkıntı olmaz.
Hangi marka kol ile oynuyorsun bilmiyorum ama Steam üzerinden oyuna sağ tıklayıp özellikler oradan kontrolcü sekmesinden Steam Girdisi'ni kapatıp deneyebilir zaten kapalı ise açarak deneyebilirsin.
Bunlar çözüm olmazsa başka fikrim yok :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı