PC FIFA 23 için gamepad önerileri

yildoo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, çok araştırdım ama 2 oyun kolu arasında kaldım. Tam alacağım fakat yorumlarda olumsuz bir problem yakalıyorum vaz geçiyorum. FIFA 23 Steam'den satın aldım. 500 TL bandında bakıyorum. Kablosuz olursa daha hoş olur.

Logitech F710 kablosuz sizce kablosuz gecikme veya problem yaşar mıyım?

Sony DualShock 4 V2 çakma sanırım 300-400 TL bandında fiyatı olan kablosuz. Bu kolu kullanan arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim.

Microsoft Xbox 360 Kablosuz Oyun Kolu Pc Uyumlu (Jr9-00010)

PC de oynadığınız bu kesinlikle tak çalıştır keyfine bak dediğiniz konsollarınızı paylaşırsanız incelerim <3 xbox kolları uyumlu oluyorsa fifa da önerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Orjinal F710 öneririm geçime olmaz.

teşekkürler hocam bakıyorum hemen.
500TL bütçe ile F710 dışında bir seçenek yok maalesef. Çakma/replika ürünlere asla yönelmeyin. Paranıza yazık edersiniz.
doğru diyorsunuz f710 bakıyorum şimdi.

500TL bütçe ile F710 dışında bir seçenek yok maalesef. Çakma/replika ürünlere asla yönelmeyin. Paranıza yazık edersiniz.
hocam peki xbox kablosuz bu kol hakkında düşünceniz ne ? Microsoft Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz vs F710

Son düzenleme:
Hocam o ürün de çakma. Dediğim gibi F710 dışında bir ürün yok bu bütçede.

@yildoo
hocam bütçeyi yükseltmeme gerek var mı xbox kolları sağlamsa , 700 tl kadar çıkabilirim ama orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağız ? satıcılar hep orjinal yazmış . F710 Cepte problem yok bunu kesinlikle alacağım Microsoft Xbox 360 Kablosuz Oyun Kolu hoş gözüküyor orjinalini bulma şansımız var mı ?

Orijinal Xbox Controller'lar 1500TL'den başlıyor.

O fiyata orijinal olarak 2. el bulursunuz ancak.

Bütçe esnerse bu ürünlere bakabilirsiniz.

ilginiz için teşekkür ederim. Fiyatlar uçmuş hocam 1k para vermektense bu önerdiğiniz oyun kolunu aldım.Bana fazla bile )
itopyadan aldım 513 tl tuttu.

Dosya Ekleri

• itopya.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 445
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…