beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #11 455146 dedi: 500TL bütçe ile F710 dışında bir seçenek yok maalesef. Çakma/replika ürünlere asla yönelmeyin. Paranıza yazık edersiniz. Genişletmek için tıkla... Ben replika ürüm aldım şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
455146 dedi: 500TL bütçe ile F710 dışında bir seçenek yok maalesef. Çakma/replika ürünlere asla yönelmeyin. Paranıza yazık edersiniz. Genişletmek için tıkla... Ben replika ürüm aldım şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
trosy Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 232 Çözümler 1 26 Mart 2023 #12 yildoo dedi: ilginiz için teşekkür ederim. Fiyatlar uçmuş hocam 1k para vermektense bu önerdiğiniz oyun kolunu aldım.Bana fazla bile ) itopyadan aldım 513 tl tuttu. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama memnun musunuz?
yildoo dedi: ilginiz için teşekkür ederim. Fiyatlar uçmuş hocam 1k para vermektense bu önerdiğiniz oyun kolunu aldım.Bana fazla bile ) itopyadan aldım 513 tl tuttu. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama memnun musunuz?
yildoo Megapat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 210 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #13 trosy dedi: Konuyu hortlatıyorum ama memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... 2 ay kullandım gayet iyiydi. Başka birine sattım, ertesi gün bozulduğunu söyledi bana. Enteresan
trosy dedi: Konuyu hortlatıyorum ama memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... 2 ay kullandım gayet iyiydi. Başka birine sattım, ertesi gün bozulduğunu söyledi bana. Enteresan