PC format sırasında donuyor

jumpjet06

Centipat
20200422_091649-min.jpg

Arkadaşlar PC hep burada ya da mavi ekranda kalıyor. Şu an i5 7600K işlemin ekran kartını kullanıyorum. Sorunu anlamak için RAM'leri bir bir söktüm taktım. Sonra HDD çıkardım ve şu an sistemde az donanım var ve format atamıyorum. Sıkıntı kalan hangi parçada? İşlemci anakart ve PSU birimlerinden hangisi?
Format atmamın sebebi CPU testinde mavi ekran almamdı.

Donanımlarınızı geri takın, işletim sisteminin yüklü olduğu HDD/SSD'yi ilk porta bağlayın. Bazı kartlarda bu port diğerlerinden farklı renkte oluyor, belki sizde de bu şekildedir.

Birde, nadir de olsa bazı mouselar bu hataya yol açabiliyor, üstteki işlemi denedikten sonra, bide mouseyi çıkartıp öyle boot etmeyi deneyin.

Donanımlarınızı geri takın, işletim sisteminin yüklü olduğu HDD/SSD'yi ilk porta bağlayın. Bazı kartlarda bu port diğerlerinden farklı renkte oluyor, belki sizde de bu şekildedir.

Bir de, nadir de olsa bazı mouselar bu hataya yol açabiliyor, üstteki işlemi denedikten sonra, bir de fareyi çıkartıp öyle Boot etmeyi deneyin.

İşletim sistemimi bicimlendirmistirm sonra mavi ekran verdi ve kodu da yok acaba format icin yuklemek icin ne yapabilirim mouse olayını ve 1.port olayıni denedim
İşletim sistemimi bicimlendirmistirm sonra mavi ekran verdi ve kodu da yok acaba format icin yuklemek icin ne yapabilirim mouse olayını ve 1.port olayıni denedim

Yine aynı yerde donuyor parçların bozuk olma ihtimali nedir?

Yine aynı yerde donuyor parçların bozuk olma ihtimali nedir?

Biosa girin bakalım, takılı olan HDD yi görüyor mu şu an. Eğer görüyorsa, tekrar format deneyin.

Tamam deniyorum eğer olmazs

Hangi yöntemle USB Belleği hazırladınız bilmiyorum fakat, Windows 10'u İndirin bu linke gidip, aracı şimdi Indirin'e tıklayıp USB'yi tekrar hazırlayın. Bilgisayarınız şu an açılmadığı için bir laptopta veya farklı bir bilgisayara ihtiyacınız olacak.

A buraya yazarim

A buraya yazarim

Olursa buraya yazarim

A buraya yazarim

Olursa buraya yazarim

Denedim yeniden biçimlendirdim fakat diger laptopta kurulum ekrani geliyor ama bende yine donuyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı