H Hesap944 Femtopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 3 17 Eylül 2020 #1 Merhabalar. Yeni sistem aldım ama bilgisayara USB'den format atılmıyor. Sol üstte bir çizgi yanıp sönüyor. Başka bilgisayarım olmadığından OTG ile atıyorum. Bu sorunun çözümü nedir acaba? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Merhabalar. Yeni sistem aldım ama bilgisayara USB'den format atılmıyor. Sol üstte bir çizgi yanıp sönüyor. Başka bilgisayarım olmadığından OTG ile atıyorum. Bu sorunun çözümü nedir acaba? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.297 Makaleler 5 Çözümler 44 17 Eylül 2020 #2 Otg üzerinden yaptığınız için olabilir. Bir tanıdığınız dan rica edip bilgisayarını kullanarak yazın.
Otg üzerinden yaptığınız için olabilir. Bir tanıdığınız dan rica edip bilgisayarını kullanarak yazın.
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #3 OTG ile olmaz. ISO dosyasını Rufus ile yazdırmalısınız.
Aylollol Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 310 17 Eylül 2020 #4 Bende birkaç gün once denemistim. Org ile Boot olmuyor Pc ye bagladigimda beyaz satir basi cizgisi geliyordu. Rufus ile yazdirinca duzeldi
Bende birkaç gün once denemistim. Org ile Boot olmuyor Pc ye bagladigimda beyaz satir basi cizgisi geliyordu. Rufus ile yazdirinca duzeldi
H Hesap944 Femtopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 3 17 Eylül 2020 #5 Hepinize teşekkür ederim. Dosyayı telefondan indirip bir internet kafede yazdırırsam olur mu acaba?
qodexTr07 Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #6 Hesap944 dedi: Hepinize teşekkür ederim. Dosyayı telefondan indirip bir internet kafede yazdırırsam olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Telefona indirdikten sonra internet kafeye gidip Rufus programını indirip flasha yazdırabilirsin.
Hesap944 dedi: Hepinize teşekkür ederim. Dosyayı telefondan indirip bir internet kafede yazdırırsam olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Telefona indirdikten sonra internet kafeye gidip Rufus programını indirip flasha yazdırabilirsin.