B Barannn29 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayara format attım, SSD'ye kurdum sistemi ama HDD gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Disk yönetimi kısmından gözüküyor ama harf ata yapamıyorum, gözükmüyor. Fakat SSD de gözüküyor harf atama.
Arkadaşlar bilgisayara format attım, SSD'ye kurdum sistemi ama HDD gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Disk yönetimi kısmından gözüküyor ama harf ata yapamıyorum, gözükmüyor. Fakat SSD de gözüküyor harf atama.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 7 Mart 2023 #2 Biçimlendir önce.
B Barannn29 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 SHYAH dedi: Biçimlendir önce. Genişletmek için tıkla... Format atarken biçimlendirdim mi hatırlamıyorum ama sanırsam biçimlendir demedim tekrar format atmam lazım herhalde değil mi?
SHYAH dedi: Biçimlendir önce. Genişletmek için tıkla... Format atarken biçimlendirdim mi hatırlamıyorum ama sanırsam biçimlendir demedim tekrar format atmam lazım herhalde değil mi?
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #4 Barannn29 dedi: Format atarken biçimlendirdim mi hatırlamıyorum ama sanırsam biçimlendir demedim tekrar format atmam lazım herhalde değil mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok MiniTool Partition Wizard İle açıp ilgili diski formatlayabilirsiniz.
Barannn29 dedi: Format atarken biçimlendirdim mi hatırlamıyorum ama sanırsam biçimlendir demedim tekrar format atmam lazım herhalde değil mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok MiniTool Partition Wizard İle açıp ilgili diski formatlayabilirsiniz.
K Kuffoa Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 864 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul 7 Mart 2023 #5 Barannn29 dedi: Format atarken biçimlendirdim mi hatırlamıyorum ama sanırsam biçimlendir demedim tekrar format atmam lazım herhalde değil mi? Genişletmek için tıkla... Format atmanıza gerek yok, disk yönetimi üzerinden biçimlendirme yaptıktan sonra harf atayabilirsiniz.
Barannn29 dedi: Format atarken biçimlendirdim mi hatırlamıyorum ama sanırsam biçimlendir demedim tekrar format atmam lazım herhalde değil mi? Genişletmek için tıkla... Format atmanıza gerek yok, disk yönetimi üzerinden biçimlendirme yaptıktan sonra harf atayabilirsiniz.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 7 Mart 2023 #6 Barannn29 dedi: Format atarken biçimlendirdim mi hatırlamıyorum ama sanırsam biçimlendir demedim tekrar format atmam lazım herhalde değil mi? Genişletmek için tıkla... Harf atadığın yerden biçimlendirmen gerek.
Barannn29 dedi: Format atarken biçimlendirdim mi hatırlamıyorum ama sanırsam biçimlendir demedim tekrar format atmam lazım herhalde değil mi? Genişletmek için tıkla... Harf atadığın yerden biçimlendirmen gerek.
B Barannn29 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #7 Arkadaşlar çok geç yeniden formatladim bile teşekkürler. Düzelmezse o menuden bicimlendireceğim SHYAH dedi: Harf atadığın yerden biçimlendirmen gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam oradan nasıl biçimlendireceğim gözükmüyor. Kuffoa dedi: Format atmanıza gerek yok, disk yönetimi üzerinden biçimlendirme yaptıktan sonra harf atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam oradan nasıl biçimlendireceğim gözükmüyor. Son düzenleme: 7 Mart 2023
Arkadaşlar çok geç yeniden formatladim bile teşekkürler. Düzelmezse o menuden bicimlendireceğim SHYAH dedi: Harf atadığın yerden biçimlendirmen gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam oradan nasıl biçimlendireceğim gözükmüyor. Kuffoa dedi: Format atmanıza gerek yok, disk yönetimi üzerinden biçimlendirme yaptıktan sonra harf atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam oradan nasıl biçimlendireceğim gözükmüyor.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #8 Barannn29 dedi: Arkadaşlar çok geç yeniden formatladim bile teşekkürler. Düzelmezse o menuden bicimlendireceğim Hocam oradan nasıl biçimlendireceğim gözükmüyor. Hocam oradan nasıl biçimlendireceğim gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... MiniTool Partition Wizard İle açıp ilgili diski formatlayabilirsiniz.Unutma unutturma her an elinin altında bulundur.
Barannn29 dedi: Arkadaşlar çok geç yeniden formatladim bile teşekkürler. Düzelmezse o menuden bicimlendireceğim Hocam oradan nasıl biçimlendireceğim gözükmüyor. Hocam oradan nasıl biçimlendireceğim gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... MiniTool Partition Wizard İle açıp ilgili diski formatlayabilirsiniz.Unutma unutturma her an elinin altında bulundur.
B Barannn29 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #9 AYDNd dedi: MiniTool Partition Wizard İle açıp ilgili diski formatlayabilirsiniz. Unutma unutturma her an elinin altında bulundur. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam güvenli indirme linki ve biraz daha detaylı anlatır mısın?
AYDNd dedi: MiniTool Partition Wizard İle açıp ilgili diski formatlayabilirsiniz. Unutma unutturma her an elinin altında bulundur. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam güvenli indirme linki ve biraz daha detaylı anlatır mısın?
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #10 Barannn29 dedi: Sağ ol hocam güvenli indirme linki ve biraz daha detaylı anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free Anlatması Uzun sürer free sürümü yeterli olur tam kullanım için youtuba bakınız.
Barannn29 dedi: Sağ ol hocam güvenli indirme linki ve biraz daha detaylı anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free Anlatması Uzun sürer free sürümü yeterli olur tam kullanım için youtuba bakınız.