Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 638 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2024 #1 Game Pass almayı düşünüyorum, Football Manager ve God of War oynarım büyük ihtimalle sizce 160 TL değer mi?
Game Pass almayı düşünüyorum, Football Manager ve God of War oynarım büyük ihtimalle sizce 160 TL değer mi?
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.887 Çözümler 37 Yer 東京 7 Mart 2024 #2 Tarıkımo dedi: Game Pass almayı düşünüyorum, Football Manager ve God of War oynarım büyük ihtimalle sizce 160 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer. Tarıkımo dedi: Game Pass almayı düşünüyorum, Football Manager ve God of War oynarım büyük ihtimalle sizce 160 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... God of War yok Game Pass'te haberin olsun.
Tarıkımo dedi: Game Pass almayı düşünüyorum, Football Manager ve God of War oynarım büyük ihtimalle sizce 160 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer. Tarıkımo dedi: Game Pass almayı düşünüyorum, Football Manager ve God of War oynarım büyük ihtimalle sizce 160 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... God of War yok Game Pass'te haberin olsun.
Berkay6677 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #3 Tarıkımo dedi: Game Pass almayı düşünüyorum, Football Manager ve God of War oynarım büyük ihtimalle sizce 160 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... God of war game pass kütüphanesinde yok.
Tarıkımo dedi: Game Pass almayı düşünüyorum, Football Manager ve God of War oynarım büyük ihtimalle sizce 160 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... God of war game pass kütüphanesinde yok.
7 716957 Picopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 163 7 Mart 2024 #4 Değer hocam her türlü değer neredeyse Xbox oyunların yarısından çok az fazlası Game Pass'te
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 638 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2024 #5 God Of War'dan başka oyun mu yok. Teşekkürler.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 7 Mart 2024 #6 Tarıkımo dedi: God Of War'dan başka oyun mu yok. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Galiba yanlış yazdınız god of war yok gamepasste.
Tarıkımo dedi: God Of War'dan başka oyun mu yok. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Galiba yanlış yazdınız god of war yok gamepasste.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 7 Mart 2024 #7 Dalga geçiyor herhalde. Ya da Türkçe bilmiyor.
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 638 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2024 #8 Ne dalga geçmesi. God Of War'ın olmadığını öğrenince ondan başka oyun mu yok illa başka bir şey oynarım anlamında dedim.
Ne dalga geçmesi. God Of War'ın olmadığını öğrenince ondan başka oyun mu yok illa başka bir şey oynarım anlamında dedim.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 7 Mart 2024 #9 Tarıkımo dedi: Ne dalga geçmesi. God Of War'ın olmadığını öğrenince ondan başka oyun mu yok illa başka bir şey oynarım anlamında dedim. Genişletmek için tıkla... Yani bayağı oyun var ben alsam şahsen fifa ve starfield denerdim.
Tarıkımo dedi: Ne dalga geçmesi. God Of War'ın olmadığını öğrenince ondan başka oyun mu yok illa başka bir şey oynarım anlamında dedim. Genişletmek için tıkla... Yani bayağı oyun var ben alsam şahsen fifa ve starfield denerdim.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 839 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #10 Tarıkımo dedi: Game Pass almayı düşünüyorum, Football Manager ve God of War oynarım büyük ihtimalle sizce 160 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa değer çok iyi oyunlar var.
Tarıkımo dedi: Game Pass almayı düşünüyorum, Football Manager ve God of War oynarım büyük ihtimalle sizce 160 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa değer çok iyi oyunlar var.