PC Game Pass ile aynı anda oynanır mı?

kamuran41

Hectopat
Daha fazla  
PC Game Pass ile aynı anda oynanır mı? İki farklı bilgisayar aynı hesaptan aynı anda oyuna giriş yapabilir mi?

İki farklı bilgisayardan aynı hesaba bağlanamazsınız.
Ayrıca bir Game Pass hesabını iki farklı oyun hesabına da bağlayamazsınız (örneğin: Valorant, LoL)
Hocam yapılabiliyor yaptım ve kullandım uzun süre yanlış bilgi vermeyin dediğim şekilde oluyor üstte @Ellie7091 de nasıl yapılacağını söyledi zaten.

Ben sahip değilim. Ama sanırım Ultimate sürüm için geçerli. Bir de şöyle bir yazı vardı:

oyunlar aynı anda yalnızca bir konsolda oynanabilir. PC'de diğer oyunların eşzamanlı kullanımına izin verilir. Ancak, her oyuna aynı anda yalnızca bir cihazdan veya konsoldan erişilebilir.

Tam istediğiniz özelliği kendi web sitesinde detaylı da bakabilirsiniz. Yanlış bilgilendirme olmasın.

Ben sahip değilim. Ama sanırım Ultimate sürüm için geçerli. Bir de şöyle bir yazı vardı:

oyunlar aynı anda yalnızca bir konsolda oynanabilir. PC'de diğer oyunların eşzamanlı kullanımına izin verilir. Ancak, her oyuna aynı anda yalnızca bir cihazdan veya konsoldan erişilebilir.

Tam istediğiniz özelliği kendi web sitesinde detaylı da bakabilirsiniz. Yanlış bilgilendirme olmasın.
Hocam tam olarak bilmiyorum ama aynı hesaptan 3 arkadaş birlikte online herkes kendi adıyla forza oynadığımızı biliyorum.

Hocam tam olarak bilmiyorum ama aynı hesaptan 3 arkadaş birlikte Online herkes kendi adıyla Forza oynadığımızı biliyorum.

İki arkadaş sıfırdan tek hesap alır ortaklaşa öderler, aynı oyunu oynarlar diye biraz ince düşündüm. Bazen bizim paketlere sınırlamalar geliyor. Ortak hesap kullanımı falan. Yine ondan yazmak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı