Xbox PC Game Pass İle Oyun Yüklenmiyor

LongLiveOttoman

Hectopat
Daha fazla  
İlk satın alımımda 6-7 tane oyun yüklemiştim. Hepsi de açılıyordu. Daha sonra bir oyun indirmeyi denediğimde -Gang Beasts- indirme ilerlemedi ve durdurmayı denediğimde durmadı. Kısa bir süre sonra da kütüphanemdeki tüm oyunlar açılmamaya başladı. Bundan da sonra oyunlar kütüphanemde görünmemeye başladı. PowerShell üzerinden 2 kere Microsoft Store'u ve ayrıca Xbox'ı silip yükledim ancak boşuna. Şu anda da yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

1687453879950.png

Ek olarak herhangi bir oyunu indirmeyi denediğimde oyun hizmetlerini indir yazıyor ve Microsoft Store üzerinden indirildiği görünüyor. Lakin bu yazı gitmiyor ve oyun inmiyor.

Hocam aynı sorun bende de var. Ayrıca sakın normal bir şekilde silmeyi denemeyin. Ben yaptım ve şu anda hiçbir şekilde Xbox'u indiremiyorum.
Üstadım çözümü bilen herhangi bir kimseniz veya iletişime geçtiğiniz birisi var mı? Çok sinirlendim çünkü bu olaya. Dünyanın en büyük şirketlerinden iki şirketin ortaklığında ortaya çıkan hizmette bir sürü hata ortaya çıkıyor. Üstüne bunu çözebilecek yetkinlikte bile değiller. Yazdığım XBOX yetkilileri sürekli aynı çözümleri önüme koyuyorlar.

Hocam aynı sorun bende de var. Ayrıca sakın normal bir şekilde silmeyi denemeyin. Ben yaptım ve şu anda hiçbir şekilde Xbox'u indiremiyorum.
1687461963240.png
Asıl sorun bu gibi görünüyor. Hizmetlere girdiğim zaman karşıma çıkan gaming services kısmında durduruluyor görünüyo. Çözüm bilen varsa bekliyorum.

Son düzenleme:
141 görüntülenme ama yazan yok. Konu önemli aslında. Ben bu yüzden Game Passimi iptal ettim. Yakında da zam gelecek. Sıkıntılı yani. Yardımcı olursanız güzel olurdu.

Hala yanıt yok... Siz bir şey bulabildiniz mi hocam?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı