PC Game Pass indirime girer mi?

Birkaç ay önce Epic Games Discord Nitro ile 2 aylık Game Pass veriliyordu. Biraz takip edin veya eneba, gamivo gibi sitelerden 1 aylık deneme sürümü alın.

Çoğunlukla insanlar (ben de dahil olmak üzere) zam gelir diye uzun süreli alıp daha ucuza mâl etmeye çalışıyor ve fiyatı da aldığı sürece sabitlemiş oluyor. PC'de Store üzerinden Game Pass'i hediye olarak 3 ve 6 aylık alabiliyorsunuz. Ben 6 aylık olandan 6 tane aldım ve kodları aktifleştirdim. Bir de üzerine Game Pass Ultimate alıp 36 ay olan standart Game Pass'i 36 aylık Game Pass Ultimate'e çevirdim. Bu şekilde bakıldığında bana maliyeti ay olarak 21₺'ye geldi.

Bu video'da detaylarını görebilirsiniz. Ultimate aboneliğiniz yoksa 36 Ay'a kadar Gamepas'i alıp ucuza sahip olabiliyorsunuz normal aylık satın alıma göre.

"Zam gelir mi?" şeklinde sormanız daha doğru olurdu. Biraz daha ucuza satılırsa neredeyse bedavaya vermiş oluyorlar. Bazen indirimli fiyattan satılabiliyor.
Haklısın hocam da playstation plus'ın yaptığı gibi indirim yapılıyor mu diye merak ettim bi sorayım dedim. Yoksa 30 tl nin çok ucuz olduğunu bende biliyorum. Sağ ol yanıtın için.

Bir gün döner yeme gamepass al.
Haklısın hocam çok ucuz da yıllık üyelik vs. varsa orda indirim oluyor mu diye merak ettim.

Çoğunlukla insanlar (ben de dahil olmak üzere) zam gelir diye uzun süreli alıp daha ucuza mâl etmeye çalışıyor ve fiyatı da aldığı sürece sabitlemiş oluyor. PC'de Store üzerinden Game Pass'i hediye olarak 3 ve 6 aylık alabiliyorsunuz. Ben 6 aylık olandan 6 tane aldım ve kodları aktifleştirdim. Bir de üzerine Game Pass Ultimate alıp 36 ay olan standart Game Pass'i 36 aylık Game Pass Ultimate'e çevirdim. Bu şekilde bakıldığında bana maliyeti ay olarak 21₺'ye geldi.

Bu video'da detaylarını görebilirsiniz. Ultimate aboneliğiniz yoksa 36 Ay'a kadar Gamepas'i alıp ucuza sahip olabiliyorsunuz normal aylık satın alıma göre.
Sağ ol usta bu yöntemi deneyeceğim.

Son düzenleme:
Sana tavsiye zam gelmeden 3 yıllık al. YouTube da nasıl alacağım yazıyor. 1080 TL yerine 3 yıllık 750 TL ye geliyor. Ve gelecek zamlar seni etkilemeyecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı