karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.382 Çözümler 3 9 Eylül 2024 #1 Kod olarak satılıyor sanırım. Daha uyguna geliyor. Direkt kendi sitesinden mi almak mantıklı yoksa uyguna kod ile mi?
Kod olarak satılıyor sanırım. Daha uyguna geliyor. Direkt kendi sitesinden mi almak mantıklı yoksa uyguna kod ile mi?
kakashiimadara Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 karambyte dedi: Kod olarak satılıyor sanırım. Daha uyguna geliyor. Direkt kendi sitesinden mi almak mantıklı yoksa uyguna kod ile mi? Genişletmek için tıkla... Kod ile almaktan kasıt sitelerden kaçak olarak almak ise EA Games, Ubisoft ve Mojang'ın oyunlarını oynayamıyorsunuz. Diğerleri için olabilir. Kendim de kullanıyorum.
karambyte dedi: Kod olarak satılıyor sanırım. Daha uyguna geliyor. Direkt kendi sitesinden mi almak mantıklı yoksa uyguna kod ile mi? Genişletmek için tıkla... Kod ile almaktan kasıt sitelerden kaçak olarak almak ise EA Games, Ubisoft ve Mojang'ın oyunlarını oynayamıyorsunuz. Diğerleri için olabilir. Kendim de kullanıyorum.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.382 Çözümler 3 9 Eylül 2024 #3 Sadece CoD oynuyorum. O da Activision. Ama kaçak olduğunu bilmiyordum.
kakashiimadara Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #4 karambyte dedi: Sadece CoD oynuyorum. O da Activision. Ama kaçak olduğunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Activision oyunlarını oynayabiliyorsanız kaçak değildir. Kaç TL vermiştiniz?
karambyte dedi: Sadece CoD oynuyorum. O da Activision. Ama kaçak olduğunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Activision oyunlarını oynayabiliyorsanız kaçak değildir. Kaç TL vermiştiniz?