SrpDrn Centipat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Dün akşam PC Game Pass aldım ve bazı PC Game Pass oyunlarını indiremiyorum. Dead Cells, Age of Empires 4...
Dün akşam PC Game Pass aldım ve bazı PC Game Pass oyunlarını indiremiyorum. Dead Cells, Age of Empires 4...
F fittedsaturn Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 112 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri casper nirvana x500 i7 1065g7 16gb ddr4 2600 mhz single chanel iris plus g7 128mb vram 500 gb m.2 ssd Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Ocak 2022 #2 SrpDrn dedi: Dün akşam PC Game Pass aldım ve bazı PC Game Pass oyunlarını indiremiyorum. Dead Cells, Age of Empires 4... Genişletmek için tıkla... Bende Xbox Game Pass Ultimate var Xbox adlı bir uygulamadan indiriliyor ama PC Game Pass'te nasıl oluyor bilmiyorum. Artı 0 Eksi
SrpDrn dedi: Dün akşam PC Game Pass aldım ve bazı PC Game Pass oyunlarını indiremiyorum. Dead Cells, Age of Empires 4... Genişletmek için tıkla... Bende Xbox Game Pass Ultimate var Xbox adlı bir uygulamadan indiriliyor ama PC Game Pass'te nasıl oluyor bilmiyorum.