PC Game Pass ücret iadesi

Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Benim üyeliğim 25 Aralık tarihinde yenileniyormuş ben bunu iptal etmeyi unuttum ve Microsoft benden ücreti çekmiş. Henüz Game Pass üzerinden hiçbir oyuna girmedim. Siteden üyelik iptalini seçiyorum ancak bana iade ile ilgili bir şey söylemiyor. Sadece yinelenen aboneliği kapat var. 2 gün bile olmamış abonelik başlayalı. Daha önce bununla karşılaşan oldu mu? Ücret iadesiyle birlikte nasıl iptal edebilirim aboneliğimi?

Yarın sabah müşteri hizmetlerini arayın.

Ben vardı diye hatırlıyorum. Aylar önce iptal etmeye çalıştığımda iade seçeneği sunmuştu.

yinelenen fatura hakkında:

Abone olarak, belirlediğiniz aralıklarla Microsoft'a siz iptal edinceye veya yinelenen fatura kapatılana kadar yapılacak yinelenen ödemelere yetki vermiş olursunuz. Daha fazla bilgi için yinelenen fatura hakkında (https://support.xbox.com/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/cancel-recurring-billing-or-subscription) bölümüne göz atın. Ücretlendirilmeyi durdurmak için aboneliğinizi sonraki fatura tarihinden önce Microsoft hesabınızdan (account.microsoft.com/services) veya Xbox konsolunuzdan iptal edin ya da yinelenen faturayı kapatın. Microsoft Store satış koşulları'nda belirtildiği üzere en az 30 gün önceden bildirilmek kaydıyla ücretlerde artış yapılabilir. Aboneliğinizi iptal ederek ilk satın alım tarihinizden itibaren 30 gün içinde para iadesi alabilirsiniz. Bu işlem, yürürlükteki yasa kapsamındaki ek haklarınızı etkilemez.

Evet ediliyormuş canlı desteğe sorabilirsin 7/24 açık.

Canlı desteğe ulaşamadım ya ısrarla makale kısmına yönlendiriyor. Yarın telefon ile ulaşmayı deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…