Arkadaşlar merhaba.
Yeni bir PC aldım ve bana PC game Pass 3 aylık verdi.
Ancak ben Xbox'ım da olduğu için bunu Ultimate çevirmek istiyorum.
Xbox Game Pass Ultimate ürününe geçiyorsunuz
Geçerli uygun aboneliklerinizde kalan tüm süreler otomatik olarak dönüştürülür ve Xbox Game Pass Ultimate ürününe eklenir. Bu dönüştürme, yenileme tarihinizden önce geçerli aboneliklerinize göre daha az süre kalmasına neden olabilir? Mevcut aboneliklerde yapılan değişiklikler kesindir ve bunlar için ücret geri ödemesi yapılmaz.
Geçerli uygun aboneliklerinizde kalan tüm süreler otomatik olarak dönüştürülür ve Xbox Game Pass Ultimate ürününe eklenir. Bu dönüştürme, yenileme tarihinizden önce geçerli aboneliklerinize göre daha az süre kalmasına neden olabilir? Mevcut aboneliklerde yapılan değişiklikler kesindir ve bunlar için ücret geri ödemesi yapılmaz. Bu durumda yeni yenileme tarihiniz 24.10.2025 olur.
Böyle diyor...
Ancak devam et dediğim ise,
Abone ol seçeneğini belirleyerek şu koşulları kabul etmiş olursunuz:
Store Satış Koşulları. Bugünden itibaren her ay KDV dâhil ₺309, 00 şeklinde ücretlendirileceksiniz. Herhangi bir fiyat değişikliği olduğunda bilgilendirileceksiniz. Yinelenen faturalandırmayı kapatmak veya iptal edip eşit olarak dağıtılmış geri ödeme almak için Microsoft hesabınızı ziyaret edin.
Hemen ücret kesmeye çalışıyor.
Anlayamadım gitti. Ücret istiyorsa neden yenileme tarihiniz 24.10.2025 olur diyor.