PC Game Pass'ten oyun tavsiyeleri

chaturanga

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox Game Pass Ultimate abonesiyim, Steam veya Epic'ten satın aldığım oyunların acelesi olmadığı için öncelikle Game Pass (PC Game Pass) oyunlarını oynayayım abonelik sürem bitince (daha var bayağı aboneliğim aylık değil) de yeniden uzatmayayım diyorum aldığım diğer oyunları oynarım.

Sizlerden Game Pass'te olan ve mutlaka öncelikle oynanması gerektiğini düşündüğünüz kaliteli oyunlarla ilgili tavsiye istiyorum.

Starfield kurulu, Palworld'de kurdum başka hangi oyunları kurmamı tavsiye edersiniz? Türden bağımsız soruyorum, oynadığınız ve memnun kaldığınız oyunlar olursa iyi olur. Bu arada Online'ya da Co-op oynamıyorum genelde tek takılabileceğim oyunları tercih ediyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dead Island 2 - Resident Evil Serisi - Valhalla - A Plague Tale - Amnesia Serisi - Crysis Serisi (Kesinlikle) - Dead Speace daha aklıma gelmeyenlerde vardır.

AoE serisi, Dishonored serisi, Crysis serisi, Bannerlord, Resident Evil 2 ve 3. oyunlarını oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…