PC Gamepad Görmeme Sorunu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, konu doğru yerde mi bilmiyorum ama size sorum olacak.
Evde 3 tane gamepad vardı ve bende pes 2015 oynayacaktım. Hepsini tek tek denedim 2 tanesi büyük ihtimal bozuktu ama diğeri taktıktan sonra analogları açtığımızı gösteren kırmızı ışık gidip gidip geliyordu. Sanki gamepadi çıkartmış takmış gibi. Belki bu da bozuktur diyerek yeni gamepad aldım ama nafile. Olmuyor arkadaşlar sanki gamepadi çıkarıp takmış gibi oluyor. Gamepadin modeli aneex e-2222 daha yeni aldım.
Şimdiden yardımlarınız ve yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim... :)

Arkadaşlar lütfen yardım edecek yok mu? Bu seferde takıyorum ışık yanıyor düğmelere basınca birşey olmuyor.

Öncelikle sıkıntın büyük ihtimal yazılım ile alakalı. Piyasada onlarca (belki de yüzlerce) markada düşük kaliteli gamepad satılıyor. Biraz dikkat ettiysen çoğunun görünüşü bile aynıdır. Tavsiyem bu tür ne olduğu belli olmayan markaların ürünlerini almaman. Çünkü adamlar yazılım desteği sunmuyorlar. Bazılarının yanında ufak CD veriyorlar onunla bilgisayara tanıtabiliyorsun. Bazılarında o da yok. Bilgisayar bir şekilde aleti tanıdı diyelim, ileride sen işletim sistemini değiştirdiğinde tanımıyor. Mesela gamepadi piyasaya sürdüğünde Windows 7 kullanılıyordur. Adam ona göre yapıyor. Sonra Windows 8 çıkıyor. Yazılım güncelleme olmadığı için bilgisayar tanımıyor. 3-4 tane ucuz gamepadin olacağına al bir tane 50-60 TL'lik Logitech. Arkana bakmazsın.

buraksenkus Kardeşim öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum. Gerçektende haklısın dediğin gibi yapmalıyız. Ben sorunu çözdüm. Yorumundan dolayı teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı