PC Gamepad Önerisi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda bir gamepad almayı düşünüyorum. Klavye mouse ile pek rahat edemedim, fakat karar da veremedim. Alma amacımın temeli Rocket League oyunu için, ve baktığımda neredeyse profesyonel oyuncularda olmakla beraber çoğu oyuncu Dualshock Control'ler ile oynuyor, fakat Xbox gibi program olmadan pcye uyumlu olmadığı için alıp almamaya karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım (daha önceden Xbox 360 gamepad kullandım)? Xbox One veya Dualshock 4 V2 almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dualshock 4 PC uyumlu oyunlar çok az ve sıkıntılar çıkarıyor şemaları Xbox Controller göre oluyor o yüzden Xbox One Controller almak daha iyi olur.

PS4 kullanan biri olarak söylüyorum.
Bende pc için sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyordum fakat çoğu kişi Dualshock 4 kullanınca aklım karışmıştı sormak istedim, muhtemelen Xbox One Controller alırım gibi duruyor.

Monster Pusat Pro. Beğenmezsen 2 hafta içersinde iade edebilirsin.
Xbox 360 koluna göre tasarlanmış sanırım, biraz daha inceleyeceğim fakat benim için uzun süre işimi görmesi önemli, Xbox One kolu alsam daha güvende kullanırım gibi geliyor fakat yinede ön yargıyla yaklaşmamak gerek.

Xbox 360 koluna göre tasarlanmış sanırım, biraz daha inceleyeceğim fakat benim için uzun süre işimi görmesi önemli, Xbox One kolu alsam daha güvende kullanırım gibi geliyor fakat yinede ön yargıyla yaklaşmamak gerek.
Önerim XBOX One kolu olacak, oldukça güzeller F710 kullanan biri olarak XBOX One'a geçtiğimde aradaki farkı çok ciddi şekilde hissettim.

Satın almak için önerdiğin bir yer varmı? Vatan Bilgisayar vs.. gibi yerlerde fiyatları çok tuzlu.
Ben Hepsiburada'dan satın aldım oldukça güzel geliyor, paketlemesi çoğu satıcının çok iyi. Onun dışında İncehesap'da güvenilirdir sıkıntı yaşamazsın. Keza İtopya ve Amazon TR'de aynı şekilde. Hangisinde daha ucuzsa al gitsin bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı