PC görüntü vermiyor

BoşYapanYksup

Hectopat
Daha fazla  
Anakarti servise götürdüğümde sorunu böyle duzeltmisler. Şimdi aynı şekilde PC'yi uyku moduna aldıktan sonra çalışmaya devam etti. Ben de kasanın dugmesine basılı tutarak kapattım ama bir daha görüntü alamadım. Bu BIOS yenileme olayını kendim yapabilir miyim?

17370166969884505802033274926878.jpg

Anakarti servise götürdüğümde sorunu böyle duzeltmisler. Şimdi aynı şekilde PC'yi uyku moduna aldıktan sonra çalışmaya devam etti. Ben de kasanın dugmesine basılı tutarak kapattım ama bir daha görüntü alamadım. Bu BIOS yenileme olayını kendim yapabilir miyim?

Eki Görüntüle 2398652
Riske atmayın.

Daha 2 gün oldu geleli tekrar kargoyla uğraşmak istemiyorum 1 hafta boyunca nasıl yapıldığını biliyor musunuz acaba?

Hocam bir haftanın lafı olmaz eğer hata yaparsanız çok üzülürsünüz bence benim seçimim teknik servis ama yine de ısrarcıysan
Boş bir USB belleği FAT32 formatında biçimlendirin hocam.
İndirdiğiniz BIOS güncelleme dosyalarını bu belleğe kopyalayın.
Bilgisayarı kapatın ve açarken BIOS'a girmek için ilgili tuşa ( büyük ihtimalle F12) basılı tutun. BIOS menüsünde, BIOS Update veya EZ Flash gibi bir seçenek bulunur. USB belleği takın ve bu seçeneği çalıştırın. USB üzerindeki güncelleme dosyasını seçerek işlemi başlatın. İşlem tamamlandığında bilgisayar otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Eğer başlamazsa yazın hocam daha detaylı bakalım.

Eki Görüntüle 2398652

Bence cihazı teknik servise gönderin BIOS'luk değil de anakartlık gibi geldi.

Hocam bir haftanın lafı olmaz eğer hata yaparsanız çok üzülürsünüz bence benim seçimim teknik servis ama yine de ısrarcıysan
Boş bir USB belleği FAT32 formatında biçimlendirin hocam.
İndirdiğiniz BIOS güncelleme dosyalarını bu belleğe kopyalayın.
Bilgisayarı kapatın ve açarken BIOS'a girmek için ilgili tuşa ( büyük ihtimalle F12) basılı tutun. BIOS menüsünde, BIOS Update veya EZ Flash gibi bir seçenek bulunur. USB belleği takın ve bu seçeneği çalıştırın. USB üzerindeki güncelleme dosyasını seçerek işlemi başlatın. İşlem tamamlandığında bilgisayar otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Eğer başlamazsa yazın hocam daha detaylı bakalım.

Hocam görüntü gelmiyor sorun orada monitöre hicbisekide görüntü gelmiyor

Bence cihazı teknik servise gönderin BIOS'luk değil de anakartlık gibi geldi.
Geçen sefer gönderdiğim agrizanin aynısı oldu o yuzden biostan biraz fazla şüpheleniyorum o yüzden yapmaya çalışmak istiyorum.

Hocam görüntü gelmiyor sorun orada monitöre hicbisekide görüntü gelmiyor

Geçen sefer gönderdiğim agrizanin aynısı oldu o yuzden biostan biraz fazla şüpheleniyorum o yüzden yapmaya çalışmak istiyorum.
Teknik servise götürün hocam o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı