PC görüntü vermiyor

arasduven

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Twinson 1 tb
Ekran kartı
MSI Gaming Trio x 4060 8 gb
Anakart
B450m a pro max
İşlemci
AMD Ryzen 5600
PC'ye ayağım ayağa kalkarken sertçe çarptı simdi de PC monitöre ekran vermiyor. Ekran kartının fanları çalışıyor RAM'ler de çalışıyor ekran kartı yerinden çıkmamış galiba. Neden açılmıyor acaba?
İlk çarptığında video izliyordum ses tekrarlamaya başladı donmaya başladı ben de güç tuşundan kapattım şimdi klavye fare de enerji vermiyor.

Dosya Ekleri

• IMG20260121132307.jpg
    IMG20260121132307.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fişleri kontrol etmeni öneriyorum PSU girişi oynamıştır kasaya gelen kablo prizler monitör kablosu yani kısaca tüm kablolara bak hocam.

Dosya Ekleri

• IMG20260121154114.jpg
    IMG20260121154114.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 16
Kablolara Bakıyorum şuan Ama Çok Karisiklar Ya

Su kablo mu
kasanın arkasındaki kabloları ittir biraz ekran kartınıda anakarta doğru ittir boşa düşen kablo var mı diye kontrol et monitorun arkasındaki kabloyu kontrol et tak çıkar yap monitorün güç kaynağından çıkar tak sorun düzelmezse konuşalım

kasanın arkasındaki kabloları ittir biraz ekran kartınıda anakarta doğru ittir boşa düşen kablo var mı diye kontrol et monitorun arkasındaki kabloyu kontrol et tak çıkar yap monitorün güç kaynağından çıkar tak sorun düzelmezse konuşalım
Yaptım Ama Hala Ayni

Yaptım Ama Hala Ayni
basit bir sorun olduğuna inanmak istiyorum o yüzden monitorun ışığı yanıyor mu? çünkü eğer sertçe masadan kalkmışsan tek sorun monitor oluyor burada. Eğer ışık yanıyorsa pcye reset at eğer yanmıyorsa güç kaynağıyla alakalı olabilir en kötü durumda monitore zarar gelmiştir oda hiç olası değil

basit bir sorun olduğuna inanmak istiyorum o yüzden monitorun ışığı yanıyor mu? çünkü eğer sertçe masadan kalkmışsan tek sorun monitor oluyor burada. Eğer ışık yanıyorsa pcye reset at eğer yanmıyorsa güç kaynağıyla alakalı olabilir en kötü durumda monitore zarar gelmiştir oda hiç olası değil
Monitör Calisiyor Kalkarken Ayağım Yerde duran Kasaya Çarptı

Pcye Nasil Reset Atiliyor

Işık derken Su Kasanın Üstündeki iki ışıktan Mi bahsediyoruz

Işık derken Su Kasanın Üstündeki iki ışıktan Mi bahsediyoruz

Dosya Ekleri

• IMG20260121160603.jpg
    IMG20260121160603.jpg