S Samet Kip Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 122 Çözümler 1 8 Aralık 2018 #1 GTX 1050 Ti driver yazıp indiriyorum ama kurulumu yaparken hata verip kapatıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2018
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 8 Aralık 2018 #2 Ne hatası veriyor?
ulutan Megapat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2018 #3 Diz üstü mü? Masa üstü mü? Doğru driver indirdiğine emin misin? İndirdiğin driveri burada paylaşırsan daha hızlı sonuç alırsın.
Diz üstü mü? Masa üstü mü? Doğru driver indirdiğine emin misin? İndirdiğin driveri burada paylaşırsan daha hızlı sonuç alırsın.
S Samet Kip Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 122 Çözümler 1 8 Aralık 2018 #4 Bu Nvıdıa sürücüsü, Windows'un sürümüyle uyumlu degildir diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2018
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2018 #5 Samet Kip dedi: bu nvıdıa sürücüsü, Windows'un sürümüyle uyumlu degildir. diyor Genişletmek için tıkla... Windows kaç?
Samet Kip dedi: bu nvıdıa sürücüsü, Windows'un sürümüyle uyumlu degildir. diyor Genişletmek için tıkla... Windows kaç?
S Samet Kip Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 122 Çözümler 1 8 Aralık 2018 #6 Masaüstü bilgisayarım Windows 10'u yeni yüklettim adam bana yükledikten sonra ekran kartı driveri yüklenmiyor dedi. Ekran kartında sıkıntı var, dedi. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2018
Masaüstü bilgisayarım Windows 10'u yeni yüklettim adam bana yükledikten sonra ekran kartı driveri yüklenmiyor dedi. Ekran kartında sıkıntı var, dedi.
2 201189 Kilopat Katılım 9 Şubat 2018 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 8 Aralık 2018 #7 Windows 10 kaç bit kullanıyorsun? Ekran kartı driverını bılgısayarından temizledin mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2018
S Samet Kip Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 122 Çözümler 1 8 Aralık 2018 #8 ulutan dedi: Diz üstü mü? Masa üstü mü? Doğru driver indirdiğine emin misin? İndirdiğin driveri burada paylaşırsan daha hızlı sonuç alırsın. Genişletmek için tıkla... Masaüstü. 201189 dedi: Windows 10 kaç bit kullanıyorsun? Ekran kartı driverını bılgısayarından temizledin mi? Genişletmek için tıkla... windows'un sahte olmasından da kaynaklanır mı ekran kartı driveri'nin yüklenmemesi ? Son düzenleme: 9 Aralık 2018
ulutan dedi: Diz üstü mü? Masa üstü mü? Doğru driver indirdiğine emin misin? İndirdiğin driveri burada paylaşırsan daha hızlı sonuç alırsın. Genişletmek için tıkla... Masaüstü. 201189 dedi: Windows 10 kaç bit kullanıyorsun? Ekran kartı driverını bılgısayarından temizledin mi? Genişletmek için tıkla... windows'un sahte olmasından da kaynaklanır mı ekran kartı driveri'nin yüklenmemesi ?
2 201189 Kilopat Katılım 9 Şubat 2018 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 9 Aralık 2018 #9 Samet Kip dedi: Masaüstü. windows'un sahte olmasından da kaynaklanır mı ekran kartı driveri'nin yüklenmemesi ? Genişletmek için tıkla... sanmıyorum windowsun kaç bit oldugunu söylemeniz gerekir ve ekran kartı driverı guncellerken oncekı surumu temızlıyormusunuz bunlar onemlı
Samet Kip dedi: Masaüstü. windows'un sahte olmasından da kaynaklanır mı ekran kartı driveri'nin yüklenmemesi ? Genişletmek için tıkla... sanmıyorum windowsun kaç bit oldugunu söylemeniz gerekir ve ekran kartı driverı guncellerken oncekı surumu temızlıyormusunuz bunlar onemlı
S Samet Kip Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 122 Çözümler 1 11 Aralık 2018 #10 ö 201189 dedi: sanmıyorum windowsun kaç bit oldugunu söylemeniz gerekir ve ekran kartı driverı guncellerken oncekı surumu temızlıyormusunuz bunlar onemlı Genişletmek için tıkla... rica etsem önceki sürümü nasıl temizliycemi anlatabilir misiniz ? Windowsum 64 bit.
ö 201189 dedi: sanmıyorum windowsun kaç bit oldugunu söylemeniz gerekir ve ekran kartı driverı guncellerken oncekı surumu temızlıyormusunuz bunlar onemlı Genişletmek için tıkla... rica etsem önceki sürümü nasıl temizliycemi anlatabilir misiniz ? Windowsum 64 bit.