PC GTX 1050 Ti'ı Görmüyor

Samet Kip

Kilopat
GTX 1050 Ti driver yazıp indiriyorum ama kurulumu yaparken hata verip kapatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Nvıdıa sürücüsü, Windows'un sürümüyle uyumlu degildir diyor.

Masaüstü bilgisayarım Windows 10'u yeni yüklettim adam bana yükledikten sonra ekran kartı driveri yüklenmiyor dedi. Ekran kartında sıkıntı var, dedi.

Windows 10 kaç bit kullanıyorsun? Ekran kartı driverını bılgısayarından temizledin mi?

Diz üstü mü? Masa üstü mü? Doğru driver indirdiğine emin misin? İndirdiğin driveri burada paylaşırsan daha hızlı sonuç alırsın.
Masaüstü.
Windows 10 kaç bit kullanıyorsun? Ekran kartı driverını bılgısayarından temizledin mi?
windows'un sahte olmasından da kaynaklanır mı ekran kartı driveri'nin yüklenmemesi ?

Son düzenleme:
Masaüstü.

windows'un sahte olmasından da kaynaklanır mı ekran kartı driveri'nin yüklenmemesi ?
sanmıyorum windowsun kaç bit oldugunu söylemeniz gerekir ve ekran kartı driverı guncellerken oncekı surumu temızlıyormusunuz bunlar onemlı

ö
sanmıyorum windowsun kaç bit oldugunu söylemeniz gerekir ve ekran kartı driverı guncellerken oncekı surumu temızlıyormusunuz bunlar onemlı
rica etsem önceki sürümü nasıl temizliycemi anlatabilir misiniz ? Windowsum 64 bit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…