Arkadaşlar merhaba İncehesap'dan hazır sistem almıştım sistemi kurdum ekran kartını falan taktım güç düğmesine basıp açtım sonrasında kapatmak istediğimde kapat tuşuna bastım kapanmadı. Sonra güç tuşuna bastım gene kapanmadı. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar merhaba İncehesap'dan hazır sistem almıştım sistemi kurdum ekran kartını falan taktım güç düğmesine basıp açtım sonrasında kapatmak istediğimde kapat tuşuna bastım kapanmadı. Sonra güç tuşuna bastım gene kapanmadı. Ne yapmam lazım?
Power tuşuna 1 kere basıyorsanız kapanmaz öyle. Bir kaç saniye basılı tutun. Ama böyle sistem için sağlıksız olabilir. Kasanın arkasındaki şalteri kapatın.
Windows tuşuna basıp kapat seçeneğine tıkladığımdada kapanmamıştı 1 dk bekledim sonra güç tuşuna bastım oradanda kapanmadı en son basılı tutarak kapatmak zorunda kaldım ama açılırken bir sıkıntı olmuyor.