PC güç problemi

AnderJRX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı kapatıyorum, açınca açılmıyor ve görüntü gelmiyor. 5-6 kez kapatıp açınca sorun çözülüyor. PC açılıyor, bu seferde internet yok. Ayrıca PC açıldığında BIOS girdim, tarih ve saat güncelledim. Ardından PC dondu kapandı. Bu arada Power Switch normalde tek bir yerde çalışması gerekirken bende 2 yerde çalışıyor, yani bir alt yuvaya takıyorum bilgisayarı kapatınca bir daha aynı yuvadan başlamıyor, PC açılmıyor. Ben de Power Switch'i başka yere takıyorum, sorun çözülüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
250W PSU
P5G41T-M LX Anakart
2 GB DDR3 1333 MHz Ram
Xeon E5430
7300/7200 GS Ekran Kartı
Yazılanları anlayan varsa sorunu çözsün. Ben de merak ettim bak şimdi
Kanka şimdi bilgisayarı açıyorum siyah ekran verip VGA no Signal diyor.bunu 5-6 kez tekrarlıyorum yani 5-6 kez daha bilgisayarı kapatıp açınca bu sefer açılıyor.ama tarih 2002 olarak ayarlı oluyor birkez BİOS'tan ayarlayım dedim tarihi PC dondu BİOS pilinden şüphelendim.Ayrıca power switch kablom bir değişik.normalde tek bir yere takarsın PC direk açılır ancak bende asıl yerine takıyorum PC açılıyor siyah ekran geliyor kapıyorum bir daha açılmıyor power switch yerini değişince açılıyor.sonra bir daha siyah ekran sonra bir daha yerini eski yerine takıyorum yine açılıyor garip.bunu 5-6 kez yapınca PC açılıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı