PC güvenliği için Windows Defender yeterli mi?

halil71

Megapat
Kolay gelsin.
Yeni PC topladım sormak istediğim PC güvenliği için Windows Defender yeterli mi? Ekstradan virüs programı kurmak iyi olur mu? Eğer virüs programı kurmam gerekiyorsa ücretsiz hangisini önerirsiniz?

Kolay gelsin.
Yeni PC topladım sormak istediğim PC güvenliği için Windows Defender yeterli mi? Ekstradan virüs programı kurmak iyi olur mu? Eğer virüs programı kurmam gerekiyorsa ücretsiz hangisini önerirsiniz?
Bilgisayarı bilinçli kullanıyorsan bir şey olmaz. Ben tüm oyunlarımı torrent indiriyorum bir sorun olmuyor

Yetersiz olacaktır ama bilgisayarda pek birşey yapmıyorsanız yeterlidir önerdiğim Antivirüs programları:Kaspersky, MBAM vb.

Bende önceki sistemimi 5 sene virüs programsız kullandım pek bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi yeni sistem alınca acaba yüklesem mi kararsızım.

Bilgisayarını düzgün kullanıyor isen,saçma sapana sitelere girip dosya indirmiyorsan hiçbirşey olmaz 10 senedir bilgisayarlarıma 1 kere bile Antivirüs prgoramı indirmedim.

Donanıma zarar verecek diye korkuyorsun yani

Dünyanın en büyük şeker ilacı üreticilerinden birisinin nestle firması olduğu bir zamanda virüs programlarına ne kadar güvenilir tartışılır bana göre

Bilgisayarı bilinçli kullanıyorsan bir şey olmaz. Ben tüm oyunlarımı Torrent indiriyorum bir sorun olmuyor

Bilinçli kullandığımı düşünüyorum. Bilmediğim site ve programlarla pek uğraşmam. Bu arada konu dışı olacak ama Torrent'le ilgili bir soru soracağım özel mesaj atabilir misin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…