Tcyusuf Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #11 Bozuk değil çünkü 2 gün önce PC'den çıkarmıştım. Windows CD'si yok elimde ama format USB hazırladım
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 7 Mayıs 2021 #12 Tcyusuf dedi: Bozuk değil çünkü 2 gün önce PC'den çıkarmıştım. Windows CD'si yok elimde ama format USB hazırladım. Genişletmek için tıkla... Ondan önce başka bir bilgisayarda hard diski deneyebilme şansın var mı hem önemli dosyaları da yedekleyebilirsin bozuk değilse tabii.
Tcyusuf dedi: Bozuk değil çünkü 2 gün önce PC'den çıkarmıştım. Windows CD'si yok elimde ama format USB hazırladım. Genişletmek için tıkla... Ondan önce başka bir bilgisayarda hard diski deneyebilme şansın var mı hem önemli dosyaları da yedekleyebilirsin bozuk değilse tabii.
R Raptor_Z Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 510 7 Mayıs 2021 #13 xDarkLyne dedi: Windows CD'sini takdığın halde bu oluyor mu peki. Genişletmek için tıkla... Yazık anlaşılan çok zoruna gitmiş. İstediğin kadar çatla patla.
xDarkLyne dedi: Windows CD'sini takdığın halde bu oluyor mu peki. Genişletmek için tıkla... Yazık anlaşılan çok zoruna gitmiş. İstediğin kadar çatla patla.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 7 Mayıs 2021 #14 Raptor_Z dedi: Yazık anlaşılan çok zoruna gitmiş. İstediğin kadar çatla patla. Genişletmek için tıkla... Sen bu sayfaya yazı yazdıkça 10larca sayfa açılacak yazma derim.
Raptor_Z dedi: Yazık anlaşılan çok zoruna gitmiş. İstediğin kadar çatla patla. Genişletmek için tıkla... Sen bu sayfaya yazı yazdıkça 10larca sayfa açılacak yazma derim.
R Raptor_Z Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 510 7 Mayıs 2021 #15 Tcyusuf dedi: Bozuk değil çünkü 2 gün önce PC'den çıkarmıştım. Windows CD'si yok elimde ama format USB hazırladım Genişletmek için tıkla... Şimdi hdd bir anlığına çökmüş de olabilir. Daha önce bu tarz şeyler başıma gelmişti.
Tcyusuf dedi: Bozuk değil çünkü 2 gün önce PC'den çıkarmıştım. Windows CD'si yok elimde ama format USB hazırladım Genişletmek için tıkla... Şimdi hdd bir anlığına çökmüş de olabilir. Daha önce bu tarz şeyler başıma gelmişti.
Tcyusuf Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #16 Kendi PC de denedim bu Ark'ın PC'si benim PC de çalışıyor içi gözüküyor du Windows kurdum içine hatta.
Kendi PC de denedim bu Ark'ın PC'si benim PC de çalışıyor içi gözüküyor du Windows kurdum içine hatta.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 7 Mayıs 2021 #17 Tcyusuf dedi: Kendi PC de denedim bu Ark'ın PC'si benim PC de çalışıyor içi gözüküyor du Windows kurdum içine hatta. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın kasasını tekrar kontrol eder misin belki soketlerde sıkıntı vardır.
Tcyusuf dedi: Kendi PC de denedim bu Ark'ın PC'si benim PC de çalışıyor içi gözüküyor du Windows kurdum içine hatta. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın kasasını tekrar kontrol eder misin belki soketlerde sıkıntı vardır.
Tcyusuf Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #18 Yok SATA kabloları çalışıyor PC hard disk içindeki bant dönüyor ama kasa algılamıyor.
Xalmares Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #19 Selam öncelikle, harddiskinizin bağlanıtları gevşemiş olmalı. Harddiski kontrol etmenizi öneririm.
Tcyusuf Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #20 Hard disk takmadan da deniyoruz gene tepkime alamıyoruz.