Çözüldü PC HDD'yi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fruther

Hectopat
Daha fazla  
Bugün depolama aygıtı olarak kullanacağım, Windows 10 kurulu HDD'yi PC'ye bağladım. Ardından biçimlendir yaparak tüm Disk'leri sıfırladım, yeniden başlattım ve eskiden takılı olan HDD'yi PC görmemeye başladı. Önceden BIOS'a atıyordu, şimdi uzun bir süre yanıp sönen beyaz bir çizgi geliyor ekrana, ardından Reboot hatası veriyor. Kabloları değiştirdim, güç bağlantısını değiştirdim ancak sorun hala düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Büyük ihtimal Windows yüklü olan hddniz sorunlu. Format belleği hazırlayıp yeni hddnizi formatlayın. Öyle kullanın.

Format mı attınız? BIOS Boot kısmından en üst kısma alın HDD'yi.

Boot kısmında hiçbir disk gözükmüyor.

Tüm diskleri sıfirladıysanız nasıl göreceksiniz ki.

Yeni taktığım HDD'den gelen tüm diskleri sıfırladım. D ve F diskini yani. BIOS Boot kısmında hiçbir şey gözükmüyor.
16026027965916188268704686945691.jpg

Format attıysanız yani diski tamamen sıfırladıysanız, Windows'u tekrar yüklemeniz gerekiyor. USB diske Windows yazdırıp yükleyin.
Disk bağlantılarını yaptığınızdan emin olun.
Farklı bir disk ile diskin görünüp görünmediğini kontrol edin.

Artı -2 Eksi
Format attıysanız yani diski tamamen sıfırladıysanız, Windows'u tekrar yüklemeniz gerekiyor. USB diske Windows yazdırıp yükleyin.
Disk bağlantılarını yaptığınızdan emin olun.
Farklı bir disk ile diskin görünüp görünmediğini kontrol edin.

C diskini sıfırlamadım ama, şu an bilgisayarımda iki disk takılı, birisi 250GB diğeri 500GB, PC 250GB olan harddiski görmüyor. 500GB'lık harddiski sıfırladığım için ona da giremiyorum.
Boot menüde sistemin olduğu diskin en üstte olduğundan emin olun. Değilse en üste getirin.
Boot menüdeki diskleri atıyorum, WD250 ile başlayan disk gözükmüyor.
16026033986343821297322959056812.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı