Çözüldü PC HDD'yi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benim masaüstü bilgisayarımda da bilgisayarı açtığımda reboot diye başlayan yazı çıktı. Ben de bilgisayarı kapatıp kasanın kapağını açtım ve sata kablosunu çıkarıp tekrar düzgün bir şekilde taktım. Sonra bilgisayarı açtığımda sorun ortadan kalktı. Bazen sata kablosu gevşiyor. Tekrar açıp sata kablosunu çıkarıp takıyorum.

Benim masaüstü bilgisayarımda da bilgisayarı açtığımda reboot diye başlayan yazı çıktı. Ben de bilgisayarı kapatıp kasanın kapağını açtım ve sata kablosunu çıkarıp tekrar düzgün bir şekilde taktım. Sonra bilgisayarı açtığımda sorun ortadan kalktı. Bazen sata kablosu gevşiyor. Tekrar açıp sata kablosunu çıkarıp takıyorum.

Benim laptop, içini mi açacam ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bilemeyeceğim. Diğer arkadaşlar sana ne yapılacağını söyler. Benimki masaüstü olduğu için açıp yapabiliyorum. Sen şimdi açma. Belki başka bir sorundanda olabilir.

Durduk yere oldu, önce mavi ekran hatası ondan sonra bu hata oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı