EnesAltn Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 75 Çözümler 2 19 Kasım 2020 #1 Başlıkta da yazdığı gibi bilgisayarı her açtığımda sürekli karşıma geliyor. Ben bu sorunu gidermek istiyorum, ne yapmam lazım? Dosya Ekleri technopat.jpg 24,5 KB · Görüntüleme: 97 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2020
Başlıkta da yazdığı gibi bilgisayarı her açtığımda sürekli karşıma geliyor. Ben bu sorunu gidermek istiyorum, ne yapmam lazım?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 19 Kasım 2020 #2 EnesAltn dedi: Başlıkta da yazdığı gibi bilgisayarı her açtığımda sürekli karşıma geliyor. Ben bu sorunu gidermek istiyorum, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Başlat kısmından görev yöneticisini açar mısınız?
EnesAltn dedi: Başlıkta da yazdığı gibi bilgisayarı her açtığımda sürekli karşıma geliyor. Ben bu sorunu gidermek istiyorum, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Başlat kısmından görev yöneticisini açar mısınız?
EnesAltn Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 75 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #3 Dosya klasördeyken görev yöneticisinde görünüyor ve birlikte aç bildirimi geliyor ama klasörden çıkarınca başlangıçtan kalkıp birlikte aç bildirimi gelmemeye başlıyor. Ben bu Dosyayı silsem sıkıntı çıkar mı ?
Dosya klasördeyken görev yöneticisinde görünüyor ve birlikte aç bildirimi geliyor ama klasörden çıkarınca başlangıçtan kalkıp birlikte aç bildirimi gelmemeye başlıyor. Ben bu Dosyayı silsem sıkıntı çıkar mı ?