Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 11 Haziran 2022 #1 Merhaba, Bilgisayarı açmaya çalıştığım zaman direkt BIOS'ta başlıyor. RAM'i ve hard diski söküp geri taktım. sistem özellikleri; 8 GB RAM. i7 4720Q. 240 GB SanDisk SSD. American Megatrends BIOS. ASUS X550j anakart. laptop (ASUS) Son düzenleme: 11 Haziran 2022
Merhaba, Bilgisayarı açmaya çalıştığım zaman direkt BIOS'ta başlıyor. RAM'i ve hard diski söküp geri taktım. sistem özellikleri; 8 GB RAM. i7 4720Q. 240 GB SanDisk SSD. American Megatrends BIOS. ASUS X550j anakart. laptop (ASUS)
M Murat AKAT Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #2 Bios pilini değiştirmeniz gerekiyor. Anakart üzerinde yuvarlak metal rengin de bir pil. ucuz bir parça onu değiştirin sorun düzelecektir. Batuhandn dedi: Merhaba, Bilgisayarı açmaya çalıştığım zaman direkt BIOS'ta başlıyor. RAM'i ve hard diski söküp geri taktım. sistem özellikleri; 8 GB RAM. i7 4720Q. 240 GB SanDisk SSD. American Megatrends BIOS. ASUS X550j anakart. laptop (ASUS) Genişletmek için tıkla... Bios pilini değiştirmeniz gerekiyor. Anakart üzerinde yuvarlak metal rengin de bir pil. ucuz bir parça onu değiştirin sorun düzelecektir. Artı 0 Eksi
Bios pilini değiştirmeniz gerekiyor. Anakart üzerinde yuvarlak metal rengin de bir pil. ucuz bir parça onu değiştirin sorun düzelecektir. Batuhandn dedi: Merhaba, Bilgisayarı açmaya çalıştığım zaman direkt BIOS'ta başlıyor. RAM'i ve hard diski söküp geri taktım. sistem özellikleri; 8 GB RAM. i7 4720Q. 240 GB SanDisk SSD. American Megatrends BIOS. ASUS X550j anakart. laptop (ASUS) Genişletmek için tıkla... Bios pilini değiştirmeniz gerekiyor. Anakart üzerinde yuvarlak metal rengin de bir pil. ucuz bir parça onu değiştirin sorun düzelecektir.