batu4d5S Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 173 Yer Winterfell 12 Ocak 2021 #1 Işıkları falan yanıyor, ama yazamıyorum. USB'de gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Bütün klavyeler aynı. Çözdüm gerek kalmadı moderatör arkadaş yayınlayana kadar.
Işıkları falan yanıyor, ama yazamıyorum. USB'de gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Bütün klavyeler aynı. Çözdüm gerek kalmadı moderatör arkadaş yayınlayana kadar.
navdir Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 329 Çözümler 1 Yer Morioh Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #2 Çözümünü de yazarsanız seviniriz. Artı 5 Eksi
KS KS batu4d5S Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 173 Yer Winterfell 12 Ocak 2021 #3 Çözdüm gerek kalmadı. Teşekkürler filtre tuşları ile alakalı. batu4d5S dedi: Çözdüm gerek kalmadı. Teşekkürler filtre tuşları ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Filtre tuşlarını kapattım ilginç bir şekilde çalıştı. Artı 0 Eksi
Çözdüm gerek kalmadı. Teşekkürler filtre tuşları ile alakalı. batu4d5S dedi: Çözdüm gerek kalmadı. Teşekkürler filtre tuşları ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Filtre tuşlarını kapattım ilginç bir şekilde çalıştı.