PC hikayeli oyun önerisi

Eki Görüntüle 2234867
Bu oyunda zaten 30FPS ve üstü gereksiz. O kadar konsol oyuncusu bunun ilk çıktığında 30FPS oynadılar ve şikayet etmediler. Rekabetçi oyun oynamayacaksın 30FPS de gayet tatmin edecektir.

Grafik ayarlarını önerilen düzeyde yaparsan rahat 60+ alırsın.

Benim işlemci sıkıntı ekran kartı tamamda.

Steam'den almayacak mısın? Baktın seni tatmin etmiyor iade edersin. Oyun sana bir problem çıkaracağını düşünmüyorum optimize bir oyun. FSR desteği de bulunmakta 30FPS ve üstünü alacağını düşünüyorum.

Steam'den almayacak mısın? Baktın seni tatmin etmiyor iade edersin. Oyun sana bir problem çıkaracağını düşünmüyorum optimize bir oyun. FSR desteği de bulunmakta 30FPS ve üstünü alacağını düşünüyorum.

Yani hocam anlıyorumda FSR iyice oyunun kaliteyi bozuyor daha sistemimin orta ayarlarda kaldıracağı oyunlar önerseniz keşke ama yine de sağ ol.

Dosya Ekleri

• Screenshot_16.jpg
    Screenshot_16.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 26
Yani hocam anlıyorumda FSR iyice oyunun kaliteyi bozuyor daha sistemimin orta ayarlarda kaldıracağı oyunlar önerseniz keşke ama yine de sağ ol.
Bu test APU bir şekilde test edilmiş. Oyunu işlemciden değil GTX 1650'den oynayacaksınız. Valorant oynamıyorsunuz. Sisteminiz zaten God Of War'ı kaldıracak potansiyelde. Önerilen Sistem bilgisi aşağıdadır.
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 (4 core 3.1 GHz)
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 960 (4 GB)

Bu test APU bir şekilde test edilmiş. Oyunu işlemciden değil GTX 1650'den oynayacaksınız. Valorant oynamıyorsunuz. Sisteminiz zaten God of War'ı kaldıracak potansiyelde. Önerilen sistem bilgisi aşağıdadır.
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 (4 Core 3.1 GHz)
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 960 (4 GB)

Teşekkür ederim hocam YouTube'dan tam sistemimin aynısı olan teslere baktığımda 60 FPS'lerde olduğunu gördüm.

YOyun güzel oyun zaten ben 1050 Ti ile oynarken bile keyif alıyorum. Grafiklere takılıp ''uff çok kötü grafikler'' dedikten sonra zaten oyun oynanmaz ki.

Eki Görüntüle 2234867
Bu oyunda zaten 30FPS ve üstü gereksiz. O kadar konsol oyuncusu bunun ilk çıktığında 30FPS oynadılar ve şikayet etmediler. Rekabetçi oyun oynamayacaksın 30FPS de gayet tatmin edecektir.

Grafik ayarlarını önerilen düzeyde yaparsan rahat 60+ alırsın.
Konsol 30 FPS ile PC 30 FPS aynı değil bu arada haberin olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı