PC hikayeli oyun tavsiyesi

Rion_best

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
R3 2200G
Merhaba sistemim:
AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz
NVIDIA GeForce GTX 1650.
16 GB RAM.
Bu şekilde, bana hikayeli oyun önerin aksiyon falan fark etmez.

Far Cry 3, eğer severseniz 4 ve 5 de oynanır fakat sıkıyor. AC Odyssey, Monster Hunter tarzı severseniz Wild Heart oynayabilirsiniz. Ben fazla sevmemiştim ama şans verilebilir gibi.

RDR 2 kaldırır mı?

Dying Light'i çok gördüm ama oyunun 2. side olduğundan ilk oyunu oynamak mantıklı gelmiyor sence hala oynanır mı Dying Light.

Tabii ki oynanır hem oynanış uzun hem de parkur dolu oluğu için çok güzel hikaye de gayet iyi hatta DLC olarak hikaye devam ediyor (ben DLC de ki sonu beğenmedim ) ama bence mutlaka oynanması gereken oyunlardan.

RDR 2 kaldırır mı?

Dying Light'i çok gördüm ama oyunun 2. side olduğundan ilk oyunu oynamak mantıklı gelmiyor sence hala oynanır mı Dying Light.

Ayrıca RDR 2 kaldırır.

Tabii ki oynanır hem oynanış uzun hem de parkur dolu oluğu için çok güzel hikaye de gayet iyi hatta DLC olarak hikaye devam ediyor (ben DLC de ki sonu beğenmedim ) ama bence mutlaka oynanması gereken oyunlardan.

Ayrıca RDR 2 kaldırır.

Fikrin için teşekkür ederim Dying Light'ı oynayacagım peki ya bilgisayarım Dying Light 2'yi kaldırır mı kaldırısa kaç FPS alır tahminen?

RDR2 Epic Games'ten almıştım ama bilgisayarım kaldırmaz diye indirmemiştim ama kaldırırsa oynarım onu da Witcher 3 de 60FPS almıştımda o yüzden RDR2 hiç açmaz diye düşünüyordum.

Fikrin için teşekkür ederim Dying Light'ı oynayacagım peki ya bilgisayarım Dying Light 2'yi kaldırır mı kaldırısa kaç FPS alır tahminen?

RDR2 Epic Games'ten almıştım ama bilgisayarım kaldırmaz diye indirmemiştim ama kaldırırsa oynarım onu da Witcher 3 de 60FPS almıştımda o yüzden RDR2 hiç açmaz diye düşünüyordum.

Dying Light 2 de ayarları kısıp FSR açman gerekecek ama oynarsın fakat ben kaliteye önem veriyorum dersen seni üzebilir. 1080p Low ayarlar+FSR ile 60 FPS alırsın diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı